Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Május 01. 20:14, szerda | Helyi sport
Forrás: fotó: 9789.hu

Parádés játékkal, 9:1-re győztek ma a tamási focisták

Parádés játékkal, 9:1-re győztek ma a tamási focisták

Őcsény ellen játszott ma a Tamási 2009 FC, és bravúros győzelmet arattak az Őcsény SK felett

- A múlt héten kikaptunk Dunaszentgyörgyön, és előtte vereséggel zártunk hazai mérkőzést is, így ez a mai meccs igazi felüdülés volt a csapatnak és a szurkolóknak is - mondta Márkus Krisztián, játékos edző. - Berúgtuk a ziccereinket, úgy játszottunk, ahogy azt előre megbeszéltük, és amit fontos kiemelnem, hogy ennek a mai mérkőzésnek a góltermése részünkről 9 gól lett, de ez lehetett volna két számjegyű is. Most két hazai mérkőzés következik, nagyon bízom benne, hogy ez a mai győzelem olyan lendületet ad a csapatnak, hogy azokat is képesek leszünk megnyerni. Horváth Kálmán vezényletével az egész hazai csapat nagyon jól teljesített ma, azt gondolom, ha egy csapat hazai pályán 9 gólt tud rúgni, egyértelműen azt jelenti, hogy nekik van tartásuk, van jövőjük, és van lelki erejük is a sok negatívum és vesztes mérkőzés után a felálláshoz.

Tamási 2009 FC - Őcsény SK 9-1 (2-1)

Gólok: Baranyai Dávid 2, Horváth Kálmán 3, Kovács Péter 2, Tóth Zoltán 1, Molnár László 1

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.