Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Szeptember 30. 13:07, kedd | Helyi
Forrás: Szinák Renáta, fotó: Lovay Gyula

Újjászületett a miklósvári parkerdő játszótere

Újjászületett a miklósvári parkerdő játszótere

Szeptember 25-én, az ünnepélyes átadó után birtokba vette a gyereksereg a felújított miklósvári parkerdő játszóterét

A Gyulaj Zrt. jóvoltából újjászületett miklósvári parkerdő ünnepélyes átadójára szeptember 25-én került sor. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Ugron Ákos Gábor, a Földművelésügyi Minisztérium Állami Földekért Felelős helyettes államtitkára, valamint Bajdik Péter, a Földművelésügyi Minisztérium Erdészeti és Vadgazdálkodási Főosztályának főosztályvezető helyettese is. - A Gyulaj Zrt. közjóléti ágazatának fejlesztése kapcsán általában olyan ötleteket szoktunk előtérbe helyezni, amelyek hangsúlyozzák a közösség, a család, a gyermekek szerepét - mondta Gőbölös Péter, a Zrt. vezérigazgatója. - Ennek kapcsán jött az az ötlet, hogy a túristaútvonalak, különböző parkerdei fejlesztések mellett játszótereket is építsünk. Idén úgy döntöttünk, s ennek a forrását is megteremtettük, hogy három gyermek játszóteret is építünk, felújítunk. Ezek közül talán a legnagyobbat, és a legszebben kialakítottat itt Tamásiban, a parkerdőben terveztük, egyet Kisszékelyben, egyet pedig Lengyel-Annafürdőn. Szerettünk volna olyan játékformákat, színvilágot kialakítani, amely az erdészeti kultúrához, az erdős tájhoz köthető, így hozva közelebb az erdőt a gyermekekhez. Reméljük, hogy sok örömüket lelik majd az új játszótérben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.