Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 15. 09:05, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Gyalogost gázolt egy személygépkocsi

 Gyalogost gázolt egy személygépkocsi

Tizenkét baleset történt az elmúlt 72 órában Tolna megyében, köztük Tamásiban is.

Egy személygépkocsi közlekedett Tamásiban, a Szabadság utcában január 12-én 17 óra 10 perckor. Haladása során a gyalogátkelőhelyen egy gyalogos lépett a jármű elé, melynek sofőrje az ütközést már nem tudta elkerülni, és elütötte. A férfi az eset következtében könnyű sérülést szenvedett.

Tolna megye rendőrei a fentieken túl az elmúlt 72 órában további 12 anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek.

Közúti balesethez riasztották szintén pénteken a tamási tűzoltókat. A 61- es főút 67,500 km szelvényénél két személygépkocsi ütközött össze. A baleset során 1 fő könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták. A kárhelyen a gépjárművek áramtalanítását hajtották végre a Tamási Önkormányzati Tűzoltók. A műszaki mentés idejére teljes útzár volt az érintett szakaszon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!