Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Október 14. 10:04, péntek | Helyi

2016 méter futottak le diákok, tanárok

2016 méter futottak le diákok, tanárok

A Vályi Péter Szakképző Iskola idén is csatlakozott az Európai Diáksport Napja rendezvényhez, így közösen teljesítették diákok és tanárok a 2016 méternyi futást.

Minden eddiginél nagyobb részvétellel zajlott az Európai Diáksport Napja, amit a Magyar Diáksport Szövetség idén tizedszerre hirdetett meg általános- és középiskolák számára. A tavaly óta nemzetközi szintű eseményhez az előző évben két ország, idén azonban már 20 nemzet csatlakozott, hogy mindenki egyszerre, saját iskolájában teljesítse a 2016 méteres futótávot és szabadon választott tartalmú, legalább kétórás iskolai sportprogramját. Közel ezer iskola regisztrált a programra, és csaknem negyed millióan vettek részt a sporteseményeken országszerte. A Vályi Péter Szakképző Iskola testnevelő tanárai a tavalyi évhez hasonlóan idén is csatlakoztak a programhoz, és megszervezték az iskola tanulói, tanárai számára a közös mozgást. Az iskolát elhagyva a Szabadság utcán, majd a Pári felé vezető bicikliúton futottak végig, majd a nyaralóknál tiszteletkört téve értek be a Gím utcai célba. Buchholz-Pech Katalin, az intézmény testnevelő tanára elmondta, hogy nagyon jól hangulatban telt a közös futás, oklevéllel és csokoládéval díjazták a leggyorsabb lány és fiú tanulót, valamint a leggyorsabb női és férfi kollégát, majd fáradtan, de felfrissülve sétáltak vissza közösen az iskolába.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!