Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Június 24. 10:26, szombat | Helyi

24 óra, 9 baleset Tolna megyében

24 óra, 9 baleset Tolna megyében

Kocsolánál felborult, Simontornyánál busszal ütközött egy autó, a baleset résztvevői könnyebben megsérültek.

Tolna megyében az elmúlt 24 órában kilenc rendőri intézkedést igénylő közlekedési baleset történt. A balesetek többsége anyagi kárral végződött, de két esetben a baleset résztvevői könnyebben megsérültek.

A 61-es számú főúton június 23-án 9 óra 49 perckor Kocsola közelében egy férfi nem az útviszonyoknak megfelelően vezette személygépkocsiját, ezért egy kanyarban az útpadkára sodródott és felborult. A járművezető a baleset következtében megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A baleset körülményeit a Dombóvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Simontornyán szintén június 23-án 21 óra körül egy nő személygépkocsijával úgy hajtott be egy kereszteződésbe, hogy az Állj! Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a védett úton közlekedő autóbusznak, ezért összeütköztek. Az ütközés során a személygépkocsi a buszról lefordult, majd egy másik autónak csapódott. A szabálytalan jármű vezetője a baleset során megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az ügyben a további eljárást a Paksi Rendőrkapitányság folytatja le.

A közlekedési balesetek megelőzésének leghatékonyabb módja, ha a közlekedők betartják a szabályokat. A balesetek leggyakoribb okai a sebesség helytelen megválasztása, valamint az elsőbbségadási kötelezettség elmulasztása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.