Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Június 21. 13:08, csütörtök | PR

A Parco P berendezések alkalmazási területe

A Parco P berendezések alkalmazási területe

A magyar és Európai Uniós előírások szerint a közcsatornába történő bevezetés előtt a növényi és állati olajokkal/zsírokkal terhelt szennyvizeket hordalék és zsírelválasztón keresztül kell vezetni.

MSZ EN 1825 szabvány szerinti tartályos hordalék- illetve zsírelválasztó berendezéseket kínálnak az érdeklődőknek az élelmiszeripari (pékségek, húsüzemek), éttermi szennyvizek előtisztítására.

A megrendelő igényeinek megfelelően akár egyedi méretben is kérhetők a zsírfogók a Pureco Kft. kínálatából. A közcsatornába történő bevezetés előtt a növényi és állati olajokkal/zsírokkal terhelt szennyvizeket hordalék és zsírelválasztón keresztül kell vezetni az Európai Uniós és a magyar előírások értelmében. A kihűlő zsír, ételmaradék tisztítás nélkül a csővezeték falára lerakódva csökkenti az átfolyási keresztmetszetet és ezáltal dugulás alakulhat ki.

A PARCO C berendezés szennyező anyagokat (hordalék, olaj származék, felúszni képes zsír) tart vissza a berendezés rendeltetése szerint. A PARCO P fizikai fázisszétválasztás elvén működő berendezés vízzel feltöltött állapotban képes ellátni feladatát, a nyugalmi állapotban lévő víz az, amely közegben a felúszás és ülepedés lezajlik. A PARCO P előnyei közé sorolható, hogy kézzel mozgatható, kiegészítő egységekkel az üzemeltetés egyszerűsíthető, épületen belül szabadon felállítható.

A felúszó anyagok az elvezető pipacső helyzete miatt visszatartásra kerülnek. Jelentősen kiszélesedett térben a csatornához képest a víz áramlási sebessége lecsökken, így a felúszni/ülepedni képes anyagok kiválása lehetővé válik. Elkülönített iszapfogó tér került kialakításra a leválasztókban az ülepedni képes anyagok megfogására. Műtárgyból a víz elvezetése a csatorna felé pipacsövön át történik. A cső a műtárgy fenéklemezének közeléből vezeti el az előtisztított vizet. Búvónyílásokon (berendezések felső síkján kialakított megfelelő méretű nyíláson) át történik a berendezések kezelése. A környezetbe kerülő szaghatások miatt a berendezést a gyártó, szállító szagzáró fedlapokkal is szerelheti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat

2024. Február 15. 09:57, csütörtök | PR

Hogyan válasszuk ki fürdőszoba bútorunkat?

Fürdőszobánk tisztán és rendben tartása alapvető higiéniai szempont. Ezen helyiség kitakarítása emiatt heti házimunka kell, hogy legyen.