Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Október 23. 19:41, hétfő | Helyi

Az Év Rendőre kitüntető címet Szuhai Gábor kapta

Az Év Rendőre kitüntető címet Szuhai Gábor kapta

Szuhai Gábor c. rendőr alezredes huzamosabb ideje kiemelkedő munkát végez, ezáltal erősítve az állampolgárokban a rendőrség tekintélyét, a rendőrségbe vetett bizalmat.

Szuhai Gábor c. rendőr alezredes Belügyminisztériumi szolgálatát 1998. december 1-jén kezdte a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, mint közalkalmazott. Hivatásos állományba 1999 januárjában került a Bűnügyi Osztályon, ahol a Vizsgálati Alosztály tiszthelyettes vizsgálójaként dolgozott. 2000-ben szerzett tiszti végzettséget, 2004-ben került kinevezésre a Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztályára főnyomozónak.
A bűnügyi vonalon végzett munkaköreiben jól dolgozott, munkáját folyamatosan kiváló színvonalon, szakszerűen és hatékonyan végezte. 2005-ben került kinevezésre a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztály Közrendvédelmi Alosztályán, alosztályvezetői beosztásába, mellyel a közrendvédelmi járőrök és az osztályhoz tartozó körzeti megbízottak közvetlen parancsnoka lett. Eredeti beosztása mellett 2009-től osztályvezető-helyettesi feladatokat is ellátott. Az osztály szerkezeti átalakításakor 2015-ben megalakult a Körzeti Megbízotti Alosztály, melynek a vezetője lett.
Folyamatosan képezte magát, a beosztásához szükséges képesítéseket megszerezte, 2013-ban rendészeti szakvizsgát tett.
Kapcsolattartási és kommunikációs képessége átlagon felüli, írásbeli és szóbeli kifejezőkészsége kiemelkedő. Higgadt és kiegyensúlyozott, a konfliktushelyzeteket kiemelkedő szinten képes kezelni és megoldani.
Beosztott kollégáira kiemelt figyelmet fordít, minőségi rendőri munkára neveli őket, akik mindennapi munkájuk során hasznosítják is a tőle tanultakat.
A társszervekkel jó kapcsolatot ápol, minden esetben pozitív jelzések érkeznek vissza a tevékenységével kapcsolatosan a Rendőrkapitányságra. Munkaköréből adódóan a kapitányság illetékességi területén található polgárőr egyesületekkel jó kapcsolatot tart fenn, a szoros együttműködésért ő a felelős.
A tavalyi évben a határvédelemi feladatok végrehajtásában számos esetben érintett osztályvezető távolléte alatt ő látta el a Rendészeti Osztály vezetését, mellyel nagymértékben hozzájárult az osztály 96,5 %-os kivételes, kiegyensúlyozott teljesítményéhez.
Elismerésben és jutalomban 8 alkalommal részesült, melyből 1 esetben soron kívüli előléptetésben, 7 esetben pedig kapitányságvezetői jutalomban.
Elöljáróival, parancsnokaival a kapcsolata kiemelkedően jó, tisztelettudó, alakias, életvitele, magánélete a rendőri hivatáshoz méltó. Házas, egy gyermek édesapja.
Munkájával hozzájárult, illetve a mai napig hozzájárul a Tamási Rendőrkapitányság illetékességi területén a közbiztonsági helyzet javításához, fenntartásához, a lakosság biztonságérzetének növeléséhez.
Szuhai Gábor c. rendőr alezredes huzamosabb ideje kiemelkedő munkát végez, ezáltal erősítve az állampolgárokban a rendőrség tekintélyét, a rendőrségbe vetett bizalmat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.