Városlista
2019. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2018. Június 21. 12:55, csütörtök | PR

Céges ajándékok gyermekek számára

Céges ajándékok gyermekek számára

Amennyiben gyermekei számára keresi a legmegfelelőbb ajándékot, a céges meglepetések is számításba jöhetnek. Akkor a legszámottevőbb, amikor a célcsoport gyermekes családok táborából származik.

Minden korábbinál szélesebb választékban érhetők el az egyedi céges ajándékok az 1001 Reklámajándék kínálatában, kifejezetten gyermekek számára. Biztosan nem lőhetünk mellé, ha külön a korosztálynak megfelelően választjuk meg a darabokat. Fontos kérdések, hogy melyik emblémázható játékot érdemes választani, és mennyire fontos ez esetben a minőség. Érdemes-e a legjobb kategóriát választani, és milyen esetekben.

Fókuszban a minőség

Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy ha ajándékozásra kerül a sor érdemes olyan darabot választani, amelyet mi magunk is szívesen kapnánk másoktól. Egyáltalán nem biztos, hogy egy plüsskutyának örülnénk a leginkább, de van egy elképzelésünk róla, hogy milyen minőség az, amely számunkra tökéletes lehet. Szerencsére a leginkább kedvelt ajándékok megfizethető áron elérhetőek, de vannak olyan alkalmak is, amikor a prémium kategória mellett érdemes leadni a voksunkat. Amennyiben tudatában van annak, hogy céges partnere családos ember, akár egy városban jól kihasználható rollerrel, drónnal, csocsóasztallal biztosan nem lőhetünk mellé.

Sportos ajándék gyerekeknek

A gyermekek számára is számottevő az aktív testmozgás, a bennük lévő energiabomba miatt is külön igénylik, hogy napi rendszerességgel mozogjanak. A felnőttek inkább a konditermekben edzenek, a gyermekek ezt szórakoztatóbban, kreatívabban élik meg. A tollaslabda szett, ugrálókötél, labdák és strandjátékok hasznos ajándéknak bizonyulnak számukra. Akkor állja meg a helyét igazán az egyedi céges ajándék gyerekeknek, amikor a picik szívesen használják őket a mindennapokban, a rajtuk elhelyezett céges logót, feliratot népszerűsítve ezáltal.
A tapasztalatok szerint a plüssállatok korosztálytól függetlenül közkedveltek a gyermekek között. Ezek többféle színben, méretben és megjelenésben elérhetőek, az állatkák emblémával elláthatóak, ezzel megvalósíthatjuk a marketing elképzeléseket. Mindenképp figyeljünk arra, hogy olyan ajándékkal készüljünk a gyermekeknek, amely minőség tekintetében nem hátráltat és a céges image kiépítésében is segíteni fog nekünk.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 13. 10:00, hétfő | PR

Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai

Vidám hangulatú Sajtótájékoztatón leplezték le a Harley-Davidson Open Road Fest attrakcióit. Az eseményen a rockzene hazai kiválóságai is képviseltették magukat.

2019. Május 09. 14:37, csütörtök | PR

Felújították a szlovák oktatási központot

Szlovák tanítási nyelvű óvodát, iskolát, gimnáziumot és kollégiumot újított fel a Jánosik és Társai Kft. Budapesten.

2019. Április 25. 12:07, csütörtök | PR

Újra komplex üzemeltetést nyertek

Határozatlan időre ismét a Jánosik és Társai Kft. nyerte el a miskolci UNI Hotel komplex üzemeltetését – tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton