Városlista
2018. október 18, csütörtök - Lukács

Hírek

2018. Június 21. 12:55, csütörtök | PR

Céges ajándékok gyermekek számára

Céges ajándékok gyermekek számára

Amennyiben gyermekei számára keresi a legmegfelelőbb ajándékot, a céges meglepetések is számításba jöhetnek. Akkor a legszámottevőbb, amikor a célcsoport gyermekes családok táborából származik.

Minden korábbinál szélesebb választékban érhetők el az egyedi céges ajándékok az 1001 Reklámajándék kínálatában, kifejezetten gyermekek számára. Biztosan nem lőhetünk mellé, ha külön a korosztálynak megfelelően választjuk meg a darabokat. Fontos kérdések, hogy melyik emblémázható játékot érdemes választani, és mennyire fontos ez esetben a minőség. Érdemes-e a legjobb kategóriát választani, és milyen esetekben.

Fókuszban a minőség

Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy ha ajándékozásra kerül a sor érdemes olyan darabot választani, amelyet mi magunk is szívesen kapnánk másoktól. Egyáltalán nem biztos, hogy egy plüsskutyának örülnénk a leginkább, de van egy elképzelésünk róla, hogy milyen minőség az, amely számunkra tökéletes lehet. Szerencsére a leginkább kedvelt ajándékok megfizethető áron elérhetőek, de vannak olyan alkalmak is, amikor a prémium kategória mellett érdemes leadni a voksunkat. Amennyiben tudatában van annak, hogy céges partnere családos ember, akár egy városban jól kihasználható rollerrel, drónnal, csocsóasztallal biztosan nem lőhetünk mellé.

Sportos ajándék gyerekeknek

A gyermekek számára is számottevő az aktív testmozgás, a bennük lévő energiabomba miatt is külön igénylik, hogy napi rendszerességgel mozogjanak. A felnőttek inkább a konditermekben edzenek, a gyermekek ezt szórakoztatóbban, kreatívabban élik meg. A tollaslabda szett, ugrálókötél, labdák és strandjátékok hasznos ajándéknak bizonyulnak számukra. Akkor állja meg a helyét igazán az egyedi céges ajándék gyerekeknek, amikor a picik szívesen használják őket a mindennapokban, a rajtuk elhelyezett céges logót, feliratot népszerűsítve ezáltal.
A tapasztalatok szerint a plüssállatok korosztálytól függetlenül közkedveltek a gyermekek között. Ezek többféle színben, méretben és megjelenésben elérhetőek, az állatkák emblémával elláthatóak, ezzel megvalósíthatjuk a marketing elképzeléseket. Mindenképp figyeljünk arra, hogy olyan ajándékkal készüljünk a gyermekeknek, amely minőség tekintetében nem hátráltat és a céges image kiépítésében is segíteni fog nekünk.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 16. 13:41, kedd | PR

Új üzletágat indított a Jánosik Kft.

Új üzletágat nyitott a több lábon álló, évi több mint 10 milliárd forintos árbevételt elérő Jánosik és Társai Kft.

2018. Szeptember 27. 11:24, csütörtök | PR

Így vezesd le a stresszt vezetés közben

A nyári szezon után a legtöbb sofőr szomorúan tapasztalja, hogy az iskolakezdéssel visszatér a megnövekedett forgalom

2018. Szeptember 14. 18:48, péntek | PR

Michelinnél takarít a Jánosik Kft.

Több mint 12 ezer négyzetméteren, irodákat és üzemi épületeket takarít október 1-től, a Michelin Hungária Kft. nyíregyházi gyárában a Jánosik és Társai Kft.

2018. Augusztus 24. 17:14, péntek | PR

Szigetelik az Akadémia miskolci székházát

Csaknem 100 négyzetméternyi falfelület szigetelésén dolgoznak a Jánosik és Társai Kft. szakemberei a Magyar Tudományos Akadémia miskolci székházában.