Városlista
2018. december 15, szombat - Valér

Hírek

2018. Június 21. 12:55, csütörtök | PR

Céges ajándékok gyermekek számára

Céges ajándékok gyermekek számára

Amennyiben gyermekei számára keresi a legmegfelelőbb ajándékot, a céges meglepetések is számításba jöhetnek. Akkor a legszámottevőbb, amikor a célcsoport gyermekes családok táborából származik.

Minden korábbinál szélesebb választékban érhetők el az egyedi céges ajándékok az 1001 Reklámajándék kínálatában, kifejezetten gyermekek számára. Biztosan nem lőhetünk mellé, ha külön a korosztálynak megfelelően választjuk meg a darabokat. Fontos kérdések, hogy melyik emblémázható játékot érdemes választani, és mennyire fontos ez esetben a minőség. Érdemes-e a legjobb kategóriát választani, és milyen esetekben.

Fókuszban a minőség

Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy ha ajándékozásra kerül a sor érdemes olyan darabot választani, amelyet mi magunk is szívesen kapnánk másoktól. Egyáltalán nem biztos, hogy egy plüsskutyának örülnénk a leginkább, de van egy elképzelésünk róla, hogy milyen minőség az, amely számunkra tökéletes lehet. Szerencsére a leginkább kedvelt ajándékok megfizethető áron elérhetőek, de vannak olyan alkalmak is, amikor a prémium kategória mellett érdemes leadni a voksunkat. Amennyiben tudatában van annak, hogy céges partnere családos ember, akár egy városban jól kihasználható rollerrel, drónnal, csocsóasztallal biztosan nem lőhetünk mellé.

Sportos ajándék gyerekeknek

A gyermekek számára is számottevő az aktív testmozgás, a bennük lévő energiabomba miatt is külön igénylik, hogy napi rendszerességgel mozogjanak. A felnőttek inkább a konditermekben edzenek, a gyermekek ezt szórakoztatóbban, kreatívabban élik meg. A tollaslabda szett, ugrálókötél, labdák és strandjátékok hasznos ajándéknak bizonyulnak számukra. Akkor állja meg a helyét igazán az egyedi céges ajándék gyerekeknek, amikor a picik szívesen használják őket a mindennapokban, a rajtuk elhelyezett céges logót, feliratot népszerűsítve ezáltal.
A tapasztalatok szerint a plüssállatok korosztálytól függetlenül közkedveltek a gyermekek között. Ezek többféle színben, méretben és megjelenésben elérhetőek, az állatkák emblémával elláthatóak, ezzel megvalósíthatjuk a marketing elképzeléseket. Mindenképp figyeljünk arra, hogy olyan ajándékkal készüljünk a gyermekeknek, amely minőség tekintetében nem hátráltat és a céges image kiépítésében is segíteni fog nekünk.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 15. 09:54, szombat | PR

Magyarországon mutatja be elsőként a BENU megújult gyógyszertár-koncepcióját

A BENU hét év után megújítja gyógyszertár-koncepcióját, és Európában elsőként Magyarországon, a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarkban mutatja be az új, vásárlói igényeknek még inkább megfelelő gyógyszertár-kialakítását.

2018. November 16. 18:00, péntek | PR

Újra díjazott lett a Jánosik Kft.

Harmadszor nyerte el a MagyarBrands, másodszor pedig a Superbrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2018. November 08. 16:24, csütörtök | PR

Ezt biztos nem gondoltad az erőspaprikáról...Meglepő tények!

Gondoltad volna az erős paprikáról, hogy nem csak az ételeidet teszi ízletesebbé, hanem az életedet is megkönnyíti?

2018. Október 30. 14:29, kedd | PR

Hogyan tovább a TELC után?

A frankfurti központ bejelentése meglepte a nyelvvizsgára készülőket. A méltán kedvelt akkreditált, államilag elismert TELC vizsgát jövő februárig lehet letenni. Hogyan tovább ezután?