Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Április 20. 05:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Tamási Táj

Egy csipet erdő az oviban

Egy csipet erdő az oviban

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. Lengyel-Annafürdői erdei iskolájának dolgozói Zöld napot tartottak a gyermekek számára.

Nagy volt a nyüzsgés nemrégiben a Tamási Szent Balázs Katolikus Óvodában és az Aranyerdő Óvodában, hiszen a Víz Világnapja alkalmából a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. Lengyel-Annafürdői erdei iskolájának dolgozói Zöld napot tartottak a gyermekek számára.
Az erdőgazdaság munkatársai erdei játszóteret varázsoltak az óvoda udvarára, ahol gyerekek kipróbálhatták, milyen egy tobozcsúzli, hogy működik a lengőteke, de játékos formában a húsvétra készülve tojásokat is gyűjthettek. Aki az aulába látogatott kézműves foglalkozások sora várta, az óvodások lelkesen készítették el saját orgona águkat, színes kismadarukat, vagy szivárványukat.
Természetesen mindez nem valósulhatott volna meg a Szent Balázs Katolikus Óvoda és az Aranyerdő Óvoda kiváló óvodapedagógusai nélkül, akik ügyesen irányították a gyerekeket az érdekesebbnél, érdekesebb helyszínek között, és segítették az erdei iskola dolgozóinak munkáját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.