Városlista
2017. október 24, kedd - Salamon

Hírek

2017. Augusztus 07. 09:02, hétfő | Helyi

Elismeréseket adtak át a polgárőr napon

Elismeréseket adtak át a polgárőr napon

Rózsa Gábor, a Tamási Rendőrkapitányság munkatársa és Péter Csaba, a Tamási Polgárőr Egyesület vezetője is kitüntetést vehettek át

A Tolna Megyei Polgárőr Napnak Dunaföldvár adott otthont augusztus 5-én, szombaton. A nap során kitüntetéseket nyújtott át a Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöksége, két tamási is a kitüntetettek között van.

Elismerésben részesült Rózsa Gábor c. r. zászlós, a Tamási Rendőrkapitányság munkatársa, mellyel a polgárőrség és a rendőrség között végzett kimagasló munkáját köszönték meg.

Péter Csaba, a Tamási Polgárőr Egyesület elnöke szintén kitüntetést vehetett át: a közlekedésbiztonság terén nyújtott kiváló munkájáért a Tolna Megyei Baleset-Megelőzési Bizottság részesítette elismerésben. - Ez az elismerés azt gondolom, nem egy személyben nekem szól, hanem minden polgárőr társamnak és együttműködő partnereinknek, akik segítik az egyesület munkáját - fogalmazott Péter Csaba.

Gratulálunk a kitüntetetteknek!

Ezek érdekelhetnek még

2017. Október 23. 19:45, hétfő | Helyi

Átadták a város Jó tanulója - jó sportolója címeket

Idén Jáhn Koppány, Fenyő Áron, Pruck Evelin Lúcia, Papp Linett és Gonda Orsolya vehették át a kitüntető címet

2017. Október 23. 19:44, hétfő | Helyi

Az Év Polgárőre Lakos Antal lett

Becsületessége, tisztessége miatt nemcsak polgárőr társai között, hanem lakókörnyezetében is megbecsülésnek örvend.

2017. Október 23. 19:41, hétfő | Helyi

Az Év Rendőre kitüntető címet Szuhai Gábor kapta

Szuhai Gábor c. rendőr alezredes huzamosabb ideje kiemelkedő munkát végez, ezáltal erősítve az állampolgárokban a rendőrség tekintélyét, a rendőrségbe vetett bizalmat.

2017. Október 23. 19:40, hétfő | Helyi

Tamási Város Érdemes Pedagógusa: Antal József

2008 óta zongoratanárként dolgozik a szerkezetileg teljesen átalakult művészeti iskolában, 2013-ban megkapta a címzetes igazgató címet.