Városlista
2017. augusztus 20, vasárnap - István

Hírek

2017. Augusztus 07. 09:02, hétfő | Helyi

Elismeréseket adtak át a polgárőr napon

Elismeréseket adtak át a polgárőr napon

Rózsa Gábor, a Tamási Rendőrkapitányság munkatársa és Péter Csaba, a Tamási Polgárőr Egyesület vezetője is kitüntetést vehettek át

A Tolna Megyei Polgárőr Napnak Dunaföldvár adott otthont augusztus 5-én, szombaton. A nap során kitüntetéseket nyújtott át a Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöksége, két tamási is a kitüntetettek között van.

Elismerésben részesült Rózsa Gábor c. r. zászlós, a Tamási Rendőrkapitányság munkatársa, mellyel a polgárőrség és a rendőrség között végzett kimagasló munkáját köszönték meg.

Péter Csaba, a Tamási Polgárőr Egyesület elnöke szintén kitüntetést vehetett át: a közlekedésbiztonság terén nyújtott kiváló munkájáért a Tolna Megyei Baleset-Megelőzési Bizottság részesítette elismerésben. - Ez az elismerés azt gondolom, nem egy személyben nekem szól, hanem minden polgárőr társamnak és együttműködő partnereinknek, akik segítik az egyesület munkáját - fogalmazott Péter Csaba.

Gratulálunk a kitüntetetteknek!

Ezek érdekelhetnek még

2017. Augusztus 18. 08:59, péntek | Helyi

Újra a régi fényében pompázik a tűzszekér

Az idő vasfoga hosszú évtizedekig ette, de még romjaiban is méltósággal őrizte Szakály lakosságát az a több mint százesztendős kocsi fecskendő, amely immáron régi fényében pompázik a Tamási Tűzoltóság kertjében.

2017. Augusztus 18. 08:58, péntek | Helyi

Csehországi felfedezések

A lelkes tamási világjárók idén is útra keltek, ezúttal Csehországba július utolsó napjaiban. Az élményekről az egyik utas, Örményi János számolt be.

2017. Augusztus 16. 10:26, szerda | Helyi

Árnyékolta a területét, hát levágatta a szomszéd tujáit

A 72 éves tamási nőt előállították, majd rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

2017. Augusztus 15. 11:00, kedd | Helyi

Lázár Ervin- és Vathy Zsuzsa-emléknapokat tartottak Kisszékelyben

A résztvevők kocsikáztak a szőlőhegyre, volt pinceszer, vacsora és gyertyagyújtás a tóparton, valamint másnap reggel szentmise Lázár Ervin és Vathy Zsuzsa emlékére a Szent György Templomban.