Városlista
2018. január 20, szombat - Sebestyén

Hírek

2017. Augusztus 07. 09:02, hétfő | Helyi

Elismeréseket adtak át a polgárőr napon

Elismeréseket adtak át a polgárőr napon

Rózsa Gábor, a Tamási Rendőrkapitányság munkatársa és Péter Csaba, a Tamási Polgárőr Egyesület vezetője is kitüntetést vehettek át

A Tolna Megyei Polgárőr Napnak Dunaföldvár adott otthont augusztus 5-én, szombaton. A nap során kitüntetéseket nyújtott át a Tolna Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöksége, két tamási is a kitüntetettek között van.

Elismerésben részesült Rózsa Gábor c. r. zászlós, a Tamási Rendőrkapitányság munkatársa, mellyel a polgárőrség és a rendőrség között végzett kimagasló munkáját köszönték meg.

Péter Csaba, a Tamási Polgárőr Egyesület elnöke szintén kitüntetést vehetett át: a közlekedésbiztonság terén nyújtott kiváló munkájáért a Tolna Megyei Baleset-Megelőzési Bizottság részesítette elismerésben. - Ez az elismerés azt gondolom, nem egy személyben nekem szól, hanem minden polgárőr társamnak és együttműködő partnereinknek, akik segítik az egyesület munkáját - fogalmazott Péter Csaba.

Gratulálunk a kitüntetetteknek!

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 19. 08:21, péntek | Helyi

Holttestet találtak Nagykónyiban egy patakban

Az esethez a Tamási Önkormányzati Tűzoltók vonultak tegnap

2018. Január 17. 08:41, szerda | Helyi

Visszakapta régi szépségét az ódon épület

Az emberek megállnak, és szemügyre veszik. Néhányan nosztalgiáznak, akadnak, akik korabeli fényképekhez hasonlítják. Egyetlen dolgot nem tesz senki: nem megy el mellette anélkül, hogy megcsodálná.

2018. Január 17. 08:38, szerda | Helyi

Emelkedett az influenzaszerű megbetegedések száma

Tolna megye első hetében közel háromszor annyi beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, mint az előtte mért időszakban

2018. Január 15. 09:05, hétfő | Helyi

Gyalogost gázolt egy személygépkocsi

Tizenkét baleset történt az elmúlt 72 órában Tolna megyében, köztük Tamásiban is.