Városlista
2019. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2019. Május 13. 08:22, hétfő | Helyi

Első alkalommal rendeztek darts versenyt gyerekek számára Tamásiban

Első alkalommal rendeztek darts versenyt gyerekek számára Tamásiban

A TSZSE Darts szakosztályának szervezésében remek hangulatú versenyen vehettek részt a tamási iskolások.

A verseny a Würtz Ádám Általános Iskola aulájában zajlott, ahol a 32 nevező négy táblán mérhette össze tudását. Az esemény a Tamási Darts Klub három versenyzőjének, Balogh Bélának, Szabó Miklósnak és Viola Péternek a felügyelete mellett zajlott. Kiélezett, izgalmas és sportszerű meccseket láthattak az érdeklődők. A tamási Darts szakosztály nem titkolt szándéka az volt a kezdeményezéssel, hogy a fiatalok megismerkedjenek ezzel a sporttal, és kedvet kapjanak hozzá. A szervezők a gyerekek visszajelzéseiből és lelkes hozzáállásából remélik, hogy egyre többször fogják majd kezükbe a dárdákat. A verseny első helyezettje Cseresznyés Csoma lett, a második helyet Riba Zoltán szerezte meg. A harmadik helyen Huth Loránd végzett, míg a negyedik Gerencsér Zalán lett. A Tamási Darts Klub ezúton is köszöni szépen a Würtz Ádám Általános Iskolának a verseny előkészületeiben és lebonyolításában nyújtott segítséget, valamint a helyszín biztosítását!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 20. 11:28, hétfő | Helyi

Hazai ízeket varázsoltak a zsűri asztalára

Az Agrármarketing Centrum által szervezett „Hazai ízek, hazai asztalokon” című vetélkedőn idén a Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiumának csapata is indult.

2019. Május 20. 11:26, hétfő | Helyi

Genius Loci Díjat vehetett át a RAMIVO Manufacturing Hungary Kft.

Tizenkét vállalkozásnak adták át idén a fiatal tehetségeket támogató vállalati programok elismerésére létrehozott Genius Loci – Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért díjakat.

2019. Május 17. 13:05, péntek | Helyi

A postaládájában is madarak laknak

Ó, azok a csodálatos állatok! címmel tart előadást a Nagyszékelyi Könyvtárban május 20-án, hétfőn délután két órakor Telegdi Ágnes írónő.

2019. Május 17. 12:59, péntek | Helyi

Látványosan halad a tamási ökoturisztikai fejlesztés

Az érdeklődők elsőként május 18-án tájékozódhatnak személyesen is a projektről – és több minden másról is.