Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Január 17. 08:38, szerda | Helyi
Forrás: TMKH

Emelkedett az influenzaszerű megbetegedések száma

Emelkedett az influenzaszerű megbetegedések száma

Tolna megye első hetében közel háromszor annyi beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, mint az előtte mért időszakban

Az év első hetében megemelkedett a regisztrált influenzaszerű megbetegedések száma. A 2018. január 1-7. között a Tolna Megyei Kormányhivatal illetékességi területén közel háromszor annyi beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, mint az előző héten.
Az említett időszakban közösségi halmozódást és influenza vírus okozta súlyos megbetegedés gyanúját nem jelentették, illetve szövődményes esetek miatt kórházi felvételről, halálozásról sem kaptak értesítést.
A megfelelő személyi higiénia (gyakori kézmosás és szellőztetés, a használt papírzsebkendők zártan gyűjtése, tömegek lehetőség szerinti elkerülése) segít a megelőzésben. Megbetegedés esetén javasolt otthon maradni és felvenni a kapcsolatot a háziorvossal - hangsúlyozzák.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!