Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Március 24. 08:41, péntek | Helyi
Forrás: Tamási Táj

Farsangi jelmezbe bújtak az idősek

Farsangi jelmezbe bújtak az idősek

Télűző farsangi rendezvényt szerveztek az idősek klubjában – mert egy kis bohóckodásra mindenki kapható.

Mind a klubtagok, mind a kollégák szívesen vesznek részt hasonló jellegű megmozdulásokban, és természetesen az ötletes maskarák sem maradtak el a farsangról. A jelmezek többségét az idősek a szociális központ kollégáinak segítségével készítették el, ami nagyban emelte a várakozás izgalmát.
Remek hangulatban, a jelmezekhez illő zenei kíséret mellett kezdődött meg a felvonulás, melyet stílszerűen a bohóc vezetett. Akadt még focista, Hófehérke, pom-pom lány, törpe, szörny, Minnie egér, ördög, csontváz, roma házaspár, rab, király, kalóz, de még vasorrú bába is! A maskarába öltözött színes társaság örömmel ropta a táncot, dúdolva az ismert dallamokat. A szociális központ munkatársai üdítőitalokkal, gyümölcsökkel, sós és édes rágcsálnivalókkal várták a vendégeket a rendezvényre, mely nagy sikert aratott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.