Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Május 11. 11:48, péntek | Helyi

Figyelem! Mérgezik az állatokat Tamási két utcájában

Figyelem! Mérgezik az állatokat Tamási két utcájában

Több állat pusztult el a Bercsényi és a Kisfaludy utcákban, valószínűleg méreggel átitatott élelmet dobtak be nekik.

Több sajnálatos esetre hívta fel a figyelmünket egy az említett területen lakó olvasónk. Ahogy elmondta: a Bercsényi és a Kisfaludy utcákban a közelmúltban több állat elpusztult mérgezés következményeként, köztük olyanok is, akik az udvart nem tudják elhagyni, tehát egyértelmű, hogy a méreg "házhoz jött", vagyis valaki bedobta azt a kerítésen. Egy cicát is mérgezéssel vittek orvoshoz, de ő szerencsére jól van már, és egy kutyát is sikerült időben orvoshoz vinni, ő is megmenekült. Dr. Firtos Barna állatorvos megerősítette: több állatot kezelt arról a területről mérgezés miatt. A szer egyelőre még ismeretlen.

A Tamási Polgárőrök fokozott polgárőri jelenléttel készülnek az említett utcákban, éjszakai őrjáratot is szerveznek. Akad köztük olyan, akinek négy kutyája pusztult el a mérgezések miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.