Városlista
2017. szeptember 19, kedd - Vilhelmina

Hírek

2017. Június 07. 08:28, szerda | Helyi
Forrás: fotó: Mittelbayerische

Flashmobra készülnek a kangások

Flashmobra készülnek a kangások

Jótékonysági akcióba lépnek ugyanis a kangatréningen résztvevő kismamák Tamásiban, ezzel szeretnének segíteni az SOS Gyermekfalvaknak.

Holnap, azaz június 8-án délelőtt fél 10-kor benépesül a Túrmezei Erzsébet rendezvénytér, ellepik ugyanis a kangatrérningre járó kismamák és babák. Egy Európa-szerte méltán híres szülés utáni regenerációt célzó tornáról van szó, ami a Micimackóból ismert Kanga-mamáról kapta a nevét, mivel az edzés nagy részében a kisbabák a baba-hordozóban édesanyjukon vannak.

Nagy Ágota, a tamási esemény szervezője elmondta: minden év júniusában az egész világon megmozdulnak a kangások, Magyarországon idén már több mint 10 helyszínen tették ezt meg, és minden alkalommal az SOS Gyermekfalvaknak gyűjtenek. Idén gyűjtöttek már koraszülött babáknak például egy hónappal ezelőtt, a cél 500.000 forint volt, ám több, mint egy millió forintottal zárták az akciót, melyből minden kórháznak biztosítottak a koraszülött babák részére kenguru módszerhez székeket.

Tamásiban holnap szeretnék megmozgatni az embereket, kérik, aki teheti, támogassa őket, és mindenkit szeretettel várnak 9:30-ra a művelődési központ elé!

Ezek érdekelhetnek még

2017. Szeptember 19. 08:27, kedd | Helyi

Ön tudná, mit tegyen, ha hasonlóval találkozik?

Tamásiban kevesen tudták - ez derült ki a Coop Napra kivonuló Vöröskereszt munkatársai számára, akik műseb imitációval várták az érdeklődőket.

2017. Szeptember 18. 08:20, hétfő | Helyi

Felmérik a turisztikai vonzerőket

Turisztikai megvalósíthatósági tanulmányt készítenek a Siófok-Tamási-Dombóvár között épülő kerékpárutakra

2017. Szeptember 18. 08:07, hétfő | Helyi

Füstölt árut, pálinkát és kisgépeket loptak az elkövetők

Nyolc ingatlanból összesen közel 500 000 forint értékben tulajdonítottak el értékeket.

2017. Szeptember 15. 10:23, péntek | Helyi

Tekerj, falatozz - Bringás reggeli Tamásiban!

Szeptember 22-én bárhova is menj a reggeli órákban, tedd bringával, és állj meg egy reggelire a Túrmezei Erzsébet rendezvénytéren!