Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Szeptember 25. 13:50, kedd | Belföld
Forrás: mti - fotó:police.hu

Halálra verte apját egy hódmezővásárhelyi férfi

Halálra verte apját egy hódmezővásárhelyi férfi

Olyan súlyosan bántalmazta saját apját hétfőn este egy hódmezővásárhelyi lakos, hogy az idősebb férfi belehalt sérüléseibe - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

Huber Krisztián közölte, a két férfi között tettlegességig fajuló vita alakult ki: az apa egy nagyméretű, üstkavaró lapáttal fejbe ütötte fiát, aki ezt ököllel viszonozta. A két-három ütés erejétől az apa eszméletét vesztette. A férfit fejsérülésekkel a mentőszolgálat kórházba vitte, ahol csaknem egy óra múlva meghalt.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a 45 éves férfit, aki kihallgatása során beismerte a bűncselekményt. Halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás, a nyomozók kezdeményezték a letartóztatását - tudatta a főhadnagy.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.

2024. Április 23. 06:52, kedd | Belföld

Rekordszámú jelentkező regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

Rekordszámú jelentkező, több mint 100 ezer önkéntes regisztrált az idei TeSzedd! hulladékgyűjtési akcióra

2024. Április 23. 06:46, kedd | Belföld

Csaknem 200 ezer notebookot osztanak ki a nyári szünetig

A nyári szünet kezdetéig csaknem 194 ezer hordozható számítógépet juttatnak el az ötödik, a hatodik és a kilencedik évfolyamos diákoknak, valamint a köznevelési intézményeknek

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott