Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Április 06. 11:54, péntek | Helyi

Hazai és idegenbeli mérkőzéseket is hoz a hétvége

Hazai és idegenbeli mérkőzéseket is hoz a hétvége

Íme a hétvége tamási vonatkozású sportkínálata, kattintson a részletekért!

Idegenben lépnek pályára a focistáink a hétvégén – a Tamási 2009 Fc megyei I-ben játszó gárdája április 8-án, vasárnap fél 5-kor mérkőzik a Szedres csapatával, a Szedresi Sportegyesület sporttelepén. Az őszi szezonban 3-3-as döntetlen lett a Szedressel való találkozó végeredménye. A megye III-asok igazi rangadóra utaznak Iregszemcsére, szintén április 8-án, fél 5-kor az Iregszemcse Sportegyesület Sporttelepén lehet szurkolni nekik. Ősszel 4-4-es döntetlent játszottak egymással. A TAM-BAU Tamási KC kézilabdázói hazai pályán mérkőznek meg szombaton 16 órakor a Pécsi Egyetemi Atlétikai Club csapatával, ide is várják a szurkolókat. A Tamási Dámok csapatai közül az U11-esek szombaton a Kenguru Országos Bajnokság keretein belül Kaposváron lépnek pályára Breuer-Orbán Károly vezetésével, míg az U14-esek Madarász András irányításával Kozármislenybe utaznak vasárnap az Országos Serdülő Bajnokság következő fordulójára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.