Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Szeptember 06. 08:42, csütörtök | Helyi
Forrás: teol.hu

Hét góllal avatott pályát Tamásiban az MTK

Hét góllal avatott pályát Tamásiban az MTK

Tegnaptól hivatalosan is a Németh László Városi Sporttelep nevet viseli a tamási futballpálya.

Megadták a módját az avatásnak, az ünnepségre gálameccset szerveztek, amelyre az 1888-ban alapított, idén 130 éves MTK Budapestet hívták meg, s az NB I-be most nyáron visszajutott fővárosiak örömmel vállalták a fellépést.

A kék-fehérek erős csapattal érkeztek, Torghelle Sándor, Vass Ádám, Vass Patrik és Balogh Béla is a kezdőben kapott helyet, a szünet után pedig pályára lépett Bognár István és Kulcsár Tamás is. Utóbbi be is rámolt három gólt, előbbi pedig szorgalmasan osztogatta a gólpasszokat. A félidei háromhoz még négyet hozzátettek a fordulás után a kék-fehérek, akik végletekig kijátszott akciók után vették be a nagy élményekkel gazdagodó Pintér Kristóf hálóját.

A tamásiak igyekeztek, próbáltak szép akciókat vezetni, olykor veszélyeztettek is, de a három osztálynyi különbség az első perctől meglátszott.

Az NB I-es csapat sok nézőt kicsalt a pálya mellé, a betonlelátó megtelt, de a korlátok mellett is szép számmal álldolgáltak az emberek.

Az időjárás is „ünnepi hangulatra” váltott, a korábbi napok esőzései után hét ágra sütött a nap – mindenki elégedett lehetett. Az MTK edzett egyet a válogatott szünet előtt, s a bajnokságban hétvégén szabadnapos Tamási sem maradt futball nélkül.

A lefújás után fiatalok rohanták meg Torghelle Sándorékat, akik derekasan osztogatták az autogramokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 05. 15:00, péntek | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma nálunk már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!