Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. December 07. 07:30, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Homonnay Zsolt miatt volt tanítási szünet fia iskolájában

Homonnay Zsolt miatt volt tanítási szünet fia iskolájában

A Budapesti Operettszínház két művésze, Homonnay Zsolt és Mészáros Árpád Zsolt (MÁZS) volt Bódi Margó és Bódi Guszti legutóbbi vendége a Sláger TV Snóbli című műsorában.

A sztárvendégek évtizedek óta jóbarátok, és még közös szerepen is osztoznak. A humorizálás és egymás ugratása mellett érdekes történeteket, kulisszatitkokat is megosztanak a nézőkkel, például megtudhatjuk, mi a közös rituáléjuk előadás előtt, miért maradt el Homonnay miatt a tanítás fia iskolájában, vagy, hogy milyen a kapcsolata volt feleségével, Polyák Lillával.

Homonnay Zsolt és MÁZS az Operettszínház két mókamestere. Nagyon hasonló a személyiségük, ezért nem csoda, ha előfordul, hogy ugyanazt a szerepet osztják rájuk. A két művésznek persze ehhez kapcsolódóan is van érdekes története. Egy alkalommal, amikor a Notre Dame-i toronyőrben a cigány király szerepét próbálták, két nap eltéréssel mindketten eltörték a lábukat a színpadon. Ennyire egy húron pendül a két jóbarát! A Snóbli felvételén közös, fellépés előtti rituáléjukról is meséltek: folyamatosan heccelik egymást, amíg rájuk kerül a maszk a fodrásztárban.

Homonnay őszintén beszélt válásáról is, amely zökkenőmentesen zajlott. Mégpedig azért, mert állítása szerint mindent nyugodtan megbeszéltek Polyák Lillával, és a tisztelet, szeretet máig megmaradt köztük. Tudják, hogy továbbra is mindenben számíthatnak a másikra, és a mai napig kölcsönösen segítik egymást, hiszen két közös gyermekük is van.

Homonnay Zsolt egy meglehetősen kellemetlen történetet is elmesélt Bódi Gusztiéknak: egy alkalommal miatta rendeltek el tanítási szünetet egyik gyermeke iskolájában. A színész autója véletlenül nekiütközött az informatika terem oldalának, átszakítva ezzel az épület falát.

Hogyan történt a baleset? Miért egymás heccelése a két művész rituáléja a fellépések előtt? Hogyan hat ez rájuk mentálisan? A csütörtök esti adásból többek között ezekre a kérdésekre is választ kapunk. Snóbli december 7-én, csütörtökön 20:00-tól Homonnay Zsolttal és MÁZS-zsal a Sláger TV műsorán!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.