Városlista
2018. augusztus 20, hétfő - István

Hírek

2018. Május 16. 13:41, szerda | Helyi
Forrás: fotó: Lovay Gyula

Idén is futottak az óvodáért

Idén is futottak az óvodáért

A kissé esős idő ellenére 112-en vettek részt a 2018-as rendezvényen, melyet május 8-án tartottak.

Idén is megrendezték az Aranyerdő Óvoda és Bölcsőde javára a közös futást. Az útvonalat idén kicsit megkurtították, így 1,2 kilométeren futott, gyalogolt, motorozott, babakocsizott a résztvevő társaság, a rendezvényt Weil Péterné Szirmai Mária intézményvezető beszédével nyitották meg. Ezt követően az óvoda zászlóját Sógorka Péternek adták át, őt követve sorakozott fel a többi futó. A cél a hagyományokhoz hűen idén is jótékony volt: a jegyekből befolyt támogatási összeget az eddig összegyűlt anyagi javakhoz adják, és az ovi és bölcsi gyermekeinek rendezvényeire, illetve az óvoda udvarának biztonságosabbá tételére fordítják. Díjakat is osztottak a rendezvény során: a leggyorsabb befutó Cseresznyés Csoma lett, míg legutolsóként Gyuricza Buda és Gyuricza-Pencs Nóra ért be a célvonalba. A legidősebb nevező Ujváryné Dr. Szergényi Éva volt, a legfiatalabb pedig Farkas Alex.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 19. 10:04, vasárnap | Helyi

A Gipsy Kings Experience ad ma koncertet Tamásiban

Vérpezsdítő latin dallamokkal, tánccal várja ma Horváth János (Dagi) és bandája az érdeklődőket a Túrmezei térre.

2018. Augusztus 16. 11:01, csütörtök | Helyi

Egy mérkőzés, egy győzelem - hétvégén jön a folytatás

Az őszi bajnoki szezon következő mérkőzése hazai pályán lesz, augusztus 18-án 18 órai kezdettel a Majosi SE csapatát fogadja a Tamási 2009 FC.

2018. Augusztus 16. 11:00, csütörtök | Helyi

Lehet még szavazni és Év fürdőjére

A megyéből eddig a legeredményesebben a Tamási Termálfürdő szerepelt a szavazásban, hiszen 2016-ban második helyezést ért el Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában.

2018. Augusztus 14. 10:04, kedd | Helyi

Trófeabírálatban élen járnak a Gyulaj Zrt. szakemberei

Az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) immár több éve rendezi meg hagyományosan az erdésztechnikusok számára az Év erdésze versenyt.