Városlista
2019. február 16, szombat - Julianna

Hírek

2018. Július 25. 08:43, szerda | PR

Így alakítható felhasználóbaráttá az edzőterem

Így alakítható felhasználóbaráttá az edzőterem

Egy fitness létesítmény üzemeltetőjének sok mindent szem előtt kell tartania a terem berendezésekor.

Figyelembe kell venni a gépek minőségét, fel kell mérni a helyigényüket, a karbantartási – üzemeltetési költségeket és még hosszasan sorolhatnánk. A sok kalkulálás és számolgatás közben sem célszerű szem elől téveszteni azonban, hogy a teremnek csak akkor lesznek rendszeres látogatói és csak akkor fog kialakulni egy jól bejáratott vendégkör, ha a mozogni vágyók jól érzik majd magukat edzés közben.

A konditermi gépek világában a StairMaster® márka testesíti meg mindazt, ami túlmutat az unalmas és monoton kardió edzéseken és biztosítja a minden igénynek megfelelő minőségi eszközöket a vendégek határainak feszegetéséhez. A StairMaster® a CORE HEALTH & FITNESS® HIIT gépeit foglalja magában. Ezek a gépek úgy lettek kialakítva, hogy minden tekintetben a felhasználó legyen a központban. Olyan újdonságokkal, mint az OpenHub® rendszer, minden felhasználó összes igényét kielégítő élmény lehet az edzés.

Az amerikai gyártású márka modelljei nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a gépeket minőségi normákat túlszárnyaló megoldások, felhasználó barát kialakítások és a piacon a legújabb megoldások jellemzik. Jó példa erre, a StairMaster Airfit Bike, mely a legújabb kardiótechnikai megoldás. Innovatív alkalmazásokkal és a legmagasabb minőségű anyagokkal, kiegészítőkkel van felszerelve, a felhasználók a legmodernebb LED-es kijelzőn követhetik nyomon az edzést.

A márka azonban nem csak hagyományos gépeket takar, hanem rengeteg újszerű, alternatív megoldást is kínál. A BoxMaster® egy forradalmian új formája a bokszolást is magában foglaló edzéseknek, amely garantáltan lenyűgözi a klubok vendégkörét és hamar mindenki kedvencévé válik. A BoxMaster® a lehető legátfogóbb bokszoló állomás. Kialakításának igényességét és ötletességét tükrözi, hogy minden egyes párnához külön rugós rendszer rögzítettek. A rugók úgy vannak beállítva, hogy utánozzák a pontütő kesztyű ütődését, a párnák pedig speciálisan úgy lettek pozícionálva, hogy különböző stílusú ütődést utánozzanak, lehetővé téve a felhasználó számra bármilyen ütés vagy ütéskombináció alkalmazását. Az eredmény a felülmúlhatatlan bokszolási élmény mellett a sérülésveszély jelentős csökkenése a sportoló és az edző szempontjából egyaránt.

Ha egy harmadik példát szeretnénk kiragadni a termékcsalád sokszínűségének szemléltetéséhez, akkor az a Star Trac Turbo Trainer kell, hogy legyen. Ezt a gépet szintén a felhasználói igények maximális kiszolgálására tervezték. A teljesítménybeli áttörés az egyszerű fellépést biztosító formatervezéssel kezdődik, amely a komfortos és természetes mozdulatokat helyezi előtérbe. Különleges gonddal kifejlesztett speciális pedáljai -és lengőkarjai az ízületek maximális védelmét szolgálják.

És ezzel a különböző gépek és megoldások felsorolása még messze nem teljeskörű. A Mánia Fitness kínálatában számos modell megtalálható, a gépekről és a pontos paraméterekről a weboldalukon található további információ.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 25. 14:16, péntek | PR

Teljes körű üzemeltetést nyertek

Még a takarító személyzetnél is előírás az angol nyelv ismerete, annál a munkánál, amit most nyert el a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos tulajdonos.

2019. Január 22. 09:18, kedd | PR

Milyenek a OnePlus telefonok és lehet-e rájuk kapni egyedi tokot?

A OnePlus esetében egy nagyon új, ismeretlen gyártó, ismeretlen telefonjait kapjuk kézhez. Ennek ellenére sokkal jobb, mint amire számítunk első látásra.

2019. Január 22. 09:06, kedd | PR

A szemkontaktus fontossága

A szemkontaktus fontosságát hangsúlyozó könyvekkel lassan Dunát lehetne rekeszteni.

2019. Január 21. 13:12, hétfő | PR

Miért fontos ellenőrizni a képminőséget vászonkép nyomtatása előtt?

Megrendeléskor a vászonkép készítő üzlet, így a VászonképSzalon munkatársai is elsőként ellenőrzik a kép felbontását.