Városlista
2019. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2018. Július 25. 08:43, szerda | PR

Így alakítható felhasználóbaráttá az edzőterem

Így alakítható felhasználóbaráttá az edzőterem

Egy fitness létesítmény üzemeltetőjének sok mindent szem előtt kell tartania a terem berendezésekor.

Figyelembe kell venni a gépek minőségét, fel kell mérni a helyigényüket, a karbantartási – üzemeltetési költségeket és még hosszasan sorolhatnánk. A sok kalkulálás és számolgatás közben sem célszerű szem elől téveszteni azonban, hogy a teremnek csak akkor lesznek rendszeres látogatói és csak akkor fog kialakulni egy jól bejáratott vendégkör, ha a mozogni vágyók jól érzik majd magukat edzés közben.

A konditermi gépek világában a StairMaster® márka testesíti meg mindazt, ami túlmutat az unalmas és monoton kardió edzéseken és biztosítja a minden igénynek megfelelő minőségi eszközöket a vendégek határainak feszegetéséhez. A StairMaster® a CORE HEALTH & FITNESS® HIIT gépeit foglalja magában. Ezek a gépek úgy lettek kialakítva, hogy minden tekintetben a felhasználó legyen a központban. Olyan újdonságokkal, mint az OpenHub® rendszer, minden felhasználó összes igényét kielégítő élmény lehet az edzés.

Az amerikai gyártású márka modelljei nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a gépeket minőségi normákat túlszárnyaló megoldások, felhasználó barát kialakítások és a piacon a legújabb megoldások jellemzik. Jó példa erre, a StairMaster Airfit Bike, mely a legújabb kardiótechnikai megoldás. Innovatív alkalmazásokkal és a legmagasabb minőségű anyagokkal, kiegészítőkkel van felszerelve, a felhasználók a legmodernebb LED-es kijelzőn követhetik nyomon az edzést.

A márka azonban nem csak hagyományos gépeket takar, hanem rengeteg újszerű, alternatív megoldást is kínál. A BoxMaster® egy forradalmian új formája a bokszolást is magában foglaló edzéseknek, amely garantáltan lenyűgözi a klubok vendégkörét és hamar mindenki kedvencévé válik. A BoxMaster® a lehető legátfogóbb bokszoló állomás. Kialakításának igényességét és ötletességét tükrözi, hogy minden egyes párnához külön rugós rendszer rögzítettek. A rugók úgy vannak beállítva, hogy utánozzák a pontütő kesztyű ütődését, a párnák pedig speciálisan úgy lettek pozícionálva, hogy különböző stílusú ütődést utánozzanak, lehetővé téve a felhasználó számra bármilyen ütés vagy ütéskombináció alkalmazását. Az eredmény a felülmúlhatatlan bokszolási élmény mellett a sérülésveszély jelentős csökkenése a sportoló és az edző szempontjából egyaránt.

Ha egy harmadik példát szeretnénk kiragadni a termékcsalád sokszínűségének szemléltetéséhez, akkor az a Star Trac Turbo Trainer kell, hogy legyen. Ezt a gépet szintén a felhasználói igények maximális kiszolgálására tervezték. A teljesítménybeli áttörés az egyszerű fellépést biztosító formatervezéssel kezdődik, amely a komfortos és természetes mozdulatokat helyezi előtérbe. Különleges gonddal kifejlesztett speciális pedáljai -és lengőkarjai az ízületek maximális védelmét szolgálják.

És ezzel a különböző gépek és megoldások felsorolása még messze nem teljeskörű. A Mánia Fitness kínálatában számos modell megtalálható, a gépekről és a pontos paraméterekről a weboldalukon található további információ.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 13. 10:00, hétfő | PR

Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai

Vidám hangulatú Sajtótájékoztatón leplezték le a Harley-Davidson Open Road Fest attrakcióit. Az eseményen a rockzene hazai kiválóságai is képviseltették magukat.

2019. Május 09. 14:37, csütörtök | PR

Felújították a szlovák oktatási központot

Szlovák tanítási nyelvű óvodát, iskolát, gimnáziumot és kollégiumot újított fel a Jánosik és Társai Kft. Budapesten.

2019. Április 25. 12:07, csütörtök | PR

Újra komplex üzemeltetést nyertek

Határozatlan időre ismét a Jánosik és Társai Kft. nyerte el a miskolci UNI Hotel komplex üzemeltetését – tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton