Városlista
2018. november 21, szerda - Olivér

Hírek

2018. November 06. 08:44, kedd | Helyi
Forrás: TMRFK

Ittasan okozott balesetet egy férfi

Ittasan okozott balesetet egy férfi

Vádemelést javasol a Tamási Rendőrkapitányság az udvari férfi ellen.

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytatott súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy udvari lakos ellen.

A 19 éves fiatalember a nyomozás adatai szerint 2018. július elsején hajnalban személygépkocsival közlekedett Gyönk irányából Udvari felé. Haladása során elvesztette uralmát a jármű felett és lesodródott az útról. A balesetben a jármű két utasa súlyos sérülést szenvedett, tájékoztat a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendőrök az eljárás során megállapították, hogy a férfi ittas állapotban vezette a járművet. Gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését, az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 21. 11:12, szerda | Helyi

Baleset történt Hőgyész és Kéty között

A teljes útzár véget ért, félpályán megindulhatott a forgalom az érintett szakaszon.

2018. November 19. 08:29, hétfő | Helyi

Ingyenes pszichológiai fogadóóra érhető el a művelődési központban

Kovács Arnold pszichológus praxisa már Tamásiban is elérhető. Arról az ingyenes pszichológiai fogadóóráról kérdeztük, amely bárki számára igénybe vehető a művelődési központban.

2018. November 19. 08:28, hétfő | Helyi

Az Idősek Világnapján ünnepeltek

Kiemelt nap ez a Tamási és Környéke Szociális Központ életében, minden évben nagyszabású rendezvény keretében ünneplik a város és a környék időseit.

2018. November 16. 15:08, péntek | Helyi

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója.