Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Április 22. 05:03, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Kocsi alvázán rejtette el egy nagy adag marihuánát

Kocsi alvázán rejtette el egy nagy adag marihuánát

Bűnügyi őrizetbe vették a rendőrök azt a szerb férfit, aki jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot próbált az országból kicsempészni Rajkánál szombaton.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 54 éves szerb állampolgár ellen.

A férfit április 21-én 1 óra 30 perckor ellenőrizték a Rajkai határátlépési ponton a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, amikor személygépkocsival közlekedett az M15-ös autóúton Szlovákia felé. Az autó ellenőrzésekor a NAV szolgálati kutyája kábítószer jelenlétére utaló jelzést tett. A pénzügyőrök a jármű átvizsgálása során, annak alvázában kialakított rejtekhelyen összesen 83 darab különböző méretű kábítószergyanús növényi törmeléket tartalmazó csomagot találtak. A helyszínen elvégzett gyorsteszt szerint a 48 kilogramm súlyú lefoglalt anyag marihuána.

A rendőrök az 54 éves férfit Győr-Moson-Soporon Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd ezt követően - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: drog, kábítószer, rajka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.