Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Július 17. 08:25, hétfő | Helyi

Komoly küzdelmek folytak a válogatón

Komoly küzdelmek folytak a válogatón

Tamásiban rendezték meg a 3. Magyar Combat Wrestling válogatót. A Vályi Péter Szakképző Iskola sportcsarnokába összegyűlt nézők izzasztó küzdelmeknek lehettek szemtanúi.

A 2017 szeptemberében Japánban megrendezendő világbajnokságra válogatták a versenyzőket, akik felnőtt, junior és veterán korcsoportokban mérettették meg magukat. Délelőtt 10 órakor kezdődtek a gyerek, junior és kadett korosztályok küzdelmei, majd rövid pihenő után a felnőttek léptek a szőnyegre. A japánokkal való együttműködés eredménye, hogy minden évben egy úgynevezett superfighttal indul a felnőttek versenye, ami azt jelenti, hogy két kiemelkedő versenyző csap össze kezdésként. Idén az egyik Szőts Gábor, az Aranyszarvas KHSE versenyzőinek edzője volt, ellenfele pedig Vass Krisztián, aki kevert harcművészetekben komoly eredményekkel büszkélkedhet. – Krisztián közel 10 évvel fiatalabb nálam, és egy kicsit nehezebb is, szerencsére mégis sikerült legyőznöm őt, kemény küzdelem volt – mesélte Gábor. – Különösen nehézzé tette számomra, hogy aznap sok dologra kellett összpontosítanom szervezőként is, a küzdelem előtt lezajlott gyerekversenyeken pedig mindig nagyin ideges vagyok, ilyenkor nem is eszik rendesen az ember, rettenetesen meleg is volt, így amikor felkerültünk a szőnyegre, mindketten alaposan le volt már izzadva. Erős ellenfél volt, a nézők pedig kemény küzdelemnek lehettek szemtanúi, és örülök, hogy ilyen sokan megtiszteltek bennünket jelenlétükkel. Jelenleg szponzorokat keresünk a Japánba utazáshoz, ahonnan reméljük, minél több éremmel térhetünk haza októberben.

A tamási versenyzők is eredményesen szerepeltek a válogatón:

Felnőtt férfi kategória, 68 kg: 2. Szűcs Balázs
Felnőtt férfi kategória, 82kg: 1. Csizmadia György
Felnőtt férfi kategória, 90kg: 3. Kiss Imre
Felnőtt férfi kategória, 100kg: 2. Simon Tamás
Junior (16-18év)
100kg+: 1. Moór Kristóf
90kg: 2. Kemény Levente
68kg: 1. Orsós Benjámin
Gyerekek (16 év alatt)
3. csoport: 1. Pencs Kornél, 2. Kandi Levente
4. csoport: 2. Pencs Barnabás
5. csoport: 1. Nyirati Csongor, 2. Neszterovics Viktor
7. csoport: 2. Oszkó Zalán, 3. Horváth Cinka
8. csoport: 1. Bati Boglárka, 2. Nyirati Panna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!