Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Június 28. 08:13, szerda | Helyi
Forrás: teol.hu

Legyen Turós Viktor a megye legjobbja!

Legyen Turós Viktor a megye legjobbja!

Ezen a héten a megyei I. osztály legjobbjaira lehet szavazni, köztük a Tamási 2009 FC játékosára, Turós Viktorra is

A Tolnai Népújság és a TEOL.hu keresi a megyei labdarúgó-bajnokságok legjobb játékosait.

Jó pár év kihagyás után a 2016/2017-es idény nemrég zárult tavaszi szezonjában a Tolnai Népújság hétvégi beszámolói mellé ismét rendre összeállította a forduló válogatottját. A megyei első és második osztályban is megválasztották az adott hétvége legjobbjait. A hétvége legjobbjaiból pedig összeálltak a tavaszi válogatottak. A megyei első osztályban négy, a megye kettő Keleti csoportjában öt, a nyugati régiójában pedig három szavazat elég volt, hogy valaki, vagy valakik a legjobbak legyenek. A majosi Szőts Attila és Bodó József, valamint a bonyhádi Pap Roland egyaránt 4-4 alkalommal szerepelt a hétvége válogatottjában a megyei élvonalban. A megye kettő Keleti csoportjában a mórágyiak tehetsége, Tóth Tamás öt alkalommal került be (ezzel valamennyi osztályt tekintve ő volt a tavasz legjobbja), Nyugaton pedig négyen, a mányoki Lajos Dávid és Barabás Ákos, a börzsönyi László Levente és a kisdorogi Horváth Gábor kaptak három szavazatot.

A teljesítmények alapján tehát ők voltak a legjobbak, de vajon közülük ki volt a legkiemelkedőbb? Ezen a héten a megyei I. osztály legjobbjára szavazhatnak. Ha szeretné, hogy kedvence nyerjen, adja le voksát az ön által kiválasztott labdarúgóra! A szavazás június 26-án kezdődött, és július 2-án (vasárnap) 20 óráig tart. Jövő héten (július 3. és 9. között) a megyei II. osztály Nyugati csoportjának, az azt követő héten (július 10. és 16. között) pedig a megyei II. osztály Keleti csoportjának legjobbját keresik majd.

A megyei I. osztály válogatottjainak teljesítménye

Klézl Tamás (Bátaszék) 20 meccs/24 kapott gól – Pilisi Patrik (Kölesd) 22 mérkőzés/2 gól, Szőts Attila (Majos) 24/5, Erdélyi Péter (Szedres) 22/9, Bodó József (Majos) 12/1 – Faller András (Bátaszék) 23/14, Márk Krisztián (Kakasd) 20/14, Ranga Máté (Szekszárd) 20/11 – Turós Viktor (Tamási) 14/16, Pap Roland (Bonyhád) 20/25 (gólkirály), Farsang Patrik (Dunaföldvár) 22/6.

Szavazni IDE KATTINTVA lehet!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!