Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Május 15. 07:07, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Még mindig tarol a Galaxis őrzői 2 című mozi

Még mindig tarol a Galaxis őrzői 2 című mozi

A galaxis őrzői vol. 2. második hete verhetetlen az észak-amerikai mozik kasszasikerlistáján, a héten debütáló két film, az Arthur király - A kard legendája című kosztümös kalandfilm és az Ó, anyám! című vígjáték a közelébe sem értek - írta iparági becslések alapján a The Hollywood Reporter. Guy Ritchie Arthur királya 14,7 millió dolláros (7,2 milliárd forint) nyitó hétvégi árbevételével, mely a rangsor harmadik helyéhez volt elég, hatalmas bukásnak számít, hiszen készítése a becslések alapján 175 millió dollárjába került a Warner Bros.-nak, egyben a nagy költségvetésű filmek között az egyik legrosszabb nyitó eredmény. Akár százmilliós vagy annál is nagyobb veszteséget hozhat.

A történelmi kalandfilmet még az amerikai anyák napjára bemutatott Ó, anyám! akciókomédia is megelőzte 17,5 millió dolláros nyitó hétvégéjével, ráadásul sokkal kevesebb pénzből, 42 millióból készült. A Fox stúdió többet várt a filmtől, hiszen az egyik főszereplő, Amy Schumer népszerű tévés humorista első filmje, a Kész katasztrófa 2015 nyarán 30 millióval nyitott.

Jonathan Levine filmje egy anya-lánya páros útját követi, akiket ecuadori nyaralásukon elrabolnak és a dzsungelen keresztül kénytelenek elmenekülni. Az anyát játszó Goldie Hawn 15 év után először vállalt filmszerepet, Schumernek pedig ez a második mozija.

A galaxis őrzői szuperhősfilm folytatására a második hétvégéjén 63 millió dollár értékben váltottak jegyet, így Észak-Amerikában már 246,2 milliót, más országokban összesen 384,4 milliót hozott, ezzel teljes árbevétele 630,6 millióra rúg.

A negyedik helyre a Halálos iramban 8, az ötödikre a Bébi úr érkezett.

Címkék: film, galaxis őrzői, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.