Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. December 12. 14:26, hétfő | Helyi

Megjelent a tizenharmadik Tamási Kalendárium

Megjelent a tizenharmadik Tamási Kalendárium

Ünnepélyes keretek között, a Könnyü László Városi Könyvtárban december 9-én adták át a Tamási Kalendárium tizenharmadik kiadványát.

Az átadót, mint minden évben, most is sokan megtisztelték jelenlétükkel, ahol a szerkesztők személyesen mondtak köszönetet a kiadvány támogatóinak, közreműködőinek.

Az Örményi János-Sógorka Péter szerzőpáros által kiadott könyv idén több mint 200 oldalas lett. – Talán csak egyszer volt ilyet terjedelmes a kiadvány, de egyre bővül, hiszen egyrészt a szerzőtársak minden évben jelentkeznek az írásaikkal, másrészt újakkal is mindig bővül a kör – mondta Örményi János. Az idei kalendárium előszavát Kurdi Tibor írta, őt kérték fel a könyvbemutatón az ajánlásra is.
A kiadvány a már megszokott helyeken kapható: a Coop Bokréta Szupermarketben, az Amon-Ré könyvesboltban, a Formula Papírboltban, illetve a Tourinform Irodában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!