Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Március 05. 08:13, hétfő | Helyi
Forrás: teol.hu, fotó: nlcafe.hu

Pótolják a hó miatt elmaradt szállítást

Pótolják a hó miatt elmaradt szállítást

Az elmúlt napok rendkívüli időjárása a hulladékszállításban is gondot okozott.

Az Alisca Terra Kft. arra törekedett, hogy a kommunális hulladékot feltétlenül elszállítsák. Az érintett települések önkormányzatait - köztük a Tamásiét is - naponta tájékoztatták arról, sikerrel jártak-e.

Ahol nem, ott az elmaradt szállítást a következő ürítési napon pótolják. A többlet hulladékot ilyen esetekben a kukaedények mellé is elhelyezheti a tulajdonos. Előfordult ugyanis, hogy egyes utcákba a hulladékszállító jármű nem tudott bejutni a hó miatt, illetve néhány esetben a hatóságok lezárták a főutakat, és ezért egyes települések – elsősorban a 65-ös út mentén fekvők – megközelíthetetlenné váltak.

A cég arra is ügyelt, hogy senkinek se kelljen nyolc órát töltenie a mínusz húsz fokban. A rakodó munkatársak óránként 10 percre beültek a meleg autóba, három-négy óránként pedig leváltották és melegedőbe vitték őket, ahol forró teát, levest kaptak. A szabadtéri munkavégzéshez pedig meleg ruházatot biztosítottak számukra.

Címkék: Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!