Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. November 29. 09:13, csütörtök | Helyi

Szakmavilág kamion érkezett Tamásiba

Szakmavilág kamion érkezett Tamásiba

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamra kezdeményezésére országjáró turnéra indult egy szakmákat bemutató kamion, mely november 19-én érkezett Tamásiba, a Parkerdőbe.

A nyolc méter hosszú, kinyitott állapotban 7 méter széles lila kamion 9.00 és 15.00 óra között fogadta a közel 120 általános iskolás, 7-8. osztályos tanulót. A diákok egy újszerű, látványos program keretén belül játékosan, VR szemüveg segítségével ismerhették meg az autóipar, építészet, vendéglátás és kreatív szakmákat. Az igen figyelemfelkeltő kamionban négy „szobát” alakítottak ki, ahol két-két diák próbálhatta ki a választott szakmát. Miközben a virtuális térben a tanulók felfedezték a szakmák alapjait, a többiek pedig a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. munkatársainak interaktív feladataiban próbálhatták ki magukat.
A rendezvény a Tamási Tankerületi Központ és a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésében valósult meg, támogatta a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt., valamint Tamási Város Önkormányzata.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 05. 15:00, péntek | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma nálunk már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!