Városlista
2018. március 24, szombat - Gábor, Karina

Hírek

2017. December 07. 08:29, csütörtök | Helyi

Szünetel az ügyfélfogadás a felújítási munkálatok miatt

Szünetel az ügyfélfogadás a felújítási munkálatok miatt

A Tolna Megyei Kormányhivatal Tamási Járási Hivatalában, a Szabadság u. 54. szám alatti épületében felújítási munkálatok és áramszünet miatt szünetel majd az ügyfélfogadás december 8-án, pénteken.

Az ügyfélszolgálatok sem telefonon, sem interneten nem lesznek elérhetőek. Az áramkimaradás miatt érintett szervezeti egységek a Tamási Járási Hivatalon belül a Kormányablak Osztály, a Hatósági, Gyámügyi és Igazságügyi Osztály, a Földhivatali Osztály, valamint az Élelmiszerlánc- biztonsági és Állategészségügyi Osztály. A Szekszárdi Járási Hivatalban szintén szünetel aznap az ügyfélfogadás az Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Növény- és Talajvédelmi Osztály kirendeltségén, a Tolna Megyei Kormányhivatalban pedig Hatósági Főosztály Igazságügyi Osztály kirendeltségén.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 22. 09:27, csütörtök | Helyi

Beszélgetőkört tartanak ma az Aranyerdő Óvodában

Óvodás lesz a gyermekem – ezzel a címmel tartanak rendezvényt, egyfajta beszélgetőkört március 22-én 17 órai kezdettel a Tamási Aranyerdő Óvoda és Bölcsőde aulájában.

2018. Március 22. 09:22, csütörtök | Helyi

Pontszerző helyek a hétvégi bajnokságon

A hétvégén rendezték meg Veszprémben az Ifjúsági Országos Judo bajnokságot, a Tamási Fehérszarvasokat 3 versenyző képviselte.

2018. Március 20. 10:26, kedd | Helyi

Árhullám: kritikus a helyzet a Kaposon és a Balatonnál

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság területén Tolna megyében a Sió mentén van II. fokú árvízvédelmi készültség elrendelve, tekintettel a folyamatban levő balatoni vízeresztésre.

2018. Március 19. 08:59, hétfő | Helyi

Élettel szeretnék megtölteni a városközponthoz tartozó részt

A Pécsi Tudományegyetem építészmérnök hallgatóinak csapata látogatott a városba, hogy ötleteikkel segítsék Tamási egy részének megújulását.