Városlista
2018. július 19, csütörtök - Emília

Hírek

2017. December 07. 08:29, csütörtök | Helyi

Szünetel az ügyfélfogadás a felújítási munkálatok miatt

Szünetel az ügyfélfogadás a felújítási munkálatok miatt

A Tolna Megyei Kormányhivatal Tamási Járási Hivatalában, a Szabadság u. 54. szám alatti épületében felújítási munkálatok és áramszünet miatt szünetel majd az ügyfélfogadás december 8-án, pénteken.

Az ügyfélszolgálatok sem telefonon, sem interneten nem lesznek elérhetőek. Az áramkimaradás miatt érintett szervezeti egységek a Tamási Járási Hivatalon belül a Kormányablak Osztály, a Hatósági, Gyámügyi és Igazságügyi Osztály, a Földhivatali Osztály, valamint az Élelmiszerlánc- biztonsági és Állategészségügyi Osztály. A Szekszárdi Járási Hivatalban szintén szünetel aznap az ügyfélfogadás az Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Növény- és Talajvédelmi Osztály kirendeltségén, a Tolna Megyei Kormányhivatalban pedig Hatósági Főosztály Igazságügyi Osztály kirendeltségén.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Július 19. 16:01, csütörtök | Helyi

Bulizz biztonságosan!

Nyár lévén javában tart már a fesztivál szezon. A katasztrófavédelem, a meteorológiai szolgálat és a szervezők minden nagyobb rendezvény ideje alatt állandó kapcsolatban vannak.

2018. Július 18. 13:22, szerda | Helyi

Tájékoztató a Piactér lezárásáról

2018. július 16-tól a Tamási piactéren az „A” jelű épület, valamint az „1” és „6” jelű terület kivitelezési munkálatok miatt lezárásra kerül!

2018. Július 18. 09:00, szerda | Helyi

Az idén is elkészül Magyarország Kenyere

Idén is több ponton gyűjtik a búzaadományokat a megyében, köztük Tamási-Szemcsepusztán Csike György magtárában is.

2018. Július 17. 07:00, kedd | Helyi

Jubileumi Vándorgyűlés főszervezője a Gyulaj Zrt.

Átvette az Országos Erdészeti Egyesület 2019. évi Vándorgyűlés szervezését szimbolizáló vándorzászlót a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.