Városlista
2018. október 17, szerda - Hedvig

Hírek

2018. Június 13. 09:19, szerda | Helyi

Taroltak a szarvaspörköltek a Trófeán

Taroltak a szarvaspörköltek a Trófeán

A szombaton lezajlott Trófea Fesztiválon első és a második helyezettnek, valamint különdíjasnak is szarvaspörköltet választott meg a zsűri.

A hétvégén lezajlott Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál és Philips Családi Nap elmaradhatatlan része volt a vadfőző verseny. 26 vállalkozó kedvű szakács vitte ételét a zsűri elé. Az ételeket Kovács János Venesz-díjas mesterszakács, Jakab Jánosné mesterszakács, szakmai oktató, és Dombai Gyula, a szekszárdi Ínyenc Főzőklub elnöke értékelték. Taroltak a szarvaspörköltek, hiszen az első és a második helyezettnek, valamint különdíjasnak is szarvaspörköltet választott meg a zsűri. Első helyen végzett a tamási Magyar Zsigmond és Baski Gábor szarvaspörköltjükkel, a második helyet a szintén tamási Csallósné Pénzes Edit és csapata érdemelte ki az általuk készített szarvaspörkölttel, melyhez dödöllét kínáltak; míg harmadik helyen a vásárosdombói Fedeles Nándor és a Vásárosdombói Öregfiúk végeztek, vargányás tejszínes őztokányukkal. A különdíjat Horkai Zsolt kapta Tamásiból, aki szintén szarvaspörköltet készített.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 17. 12:56, szerda | Helyi

Kislányt sodort el egy kerékpáros

Segítségnyújtás nélkül hajtott tovább egy tamási férfi.

2018. Október 17. 10:37, szerda | Helyi

Várja a szavazatokat a Pántlika Néptánc Együttes

A Prima Gála közönségdíjasát ez alkalommal is a megye lakossága választhatja ki a három jelölt közül, akikre SMS-ben lehet szavazni október 25-ig.

2018. Október 15. 11:51, hétfő | Helyi

Eltűnt Steiner Gábor - a rendőrség a lakosság segítségét kéri!

Ha felismeri a képen látható fiút, hívja a Tamási Rendőrkapitányságot!

2018. Október 15. 08:58, hétfő | Helyi

Autóbuszokat és nehéz-tehergépjárműveket ellenőriz a rendőrség a héten

Mától vasárnapig tart a TISPOL-akció az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján.