Városlista
2018. június 21, csütörtök - Alajos

Hírek

2018. Június 13. 09:19, szerda | Helyi

Taroltak a szarvaspörköltek a Trófeán

Taroltak a szarvaspörköltek a Trófeán

A szombaton lezajlott Trófea Fesztiválon első és a második helyezettnek, valamint különdíjasnak is szarvaspörköltet választott meg a zsűri.

A hétvégén lezajlott Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál és Philips Családi Nap elmaradhatatlan része volt a vadfőző verseny. 26 vállalkozó kedvű szakács vitte ételét a zsűri elé. Az ételeket Kovács János Venesz-díjas mesterszakács, Jakab Jánosné mesterszakács, szakmai oktató, és Dombai Gyula, a szekszárdi Ínyenc Főzőklub elnöke értékelték. Taroltak a szarvaspörköltek, hiszen az első és a második helyezettnek, valamint különdíjasnak is szarvaspörköltet választott meg a zsűri. Első helyen végzett a tamási Magyar Zsigmond és Baski Gábor szarvaspörköltjükkel, a második helyet a szintén tamási Csallósné Pénzes Edit és csapata érdemelte ki az általuk készített szarvaspörkölttel, melyhez dödöllét kínáltak; míg harmadik helyen a vásárosdombói Fedeles Nándor és a Vásárosdombói Öregfiúk végeztek, vargányás tejszínes őztokányukkal. A különdíjat Horkai Zsolt kapta Tamásiból, aki szintén szarvaspörköltet készített.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 20. 07:47, szerda | Helyi

Felborult egy autó Iregszemcsén

Az egyik utas súlyos sérüléseket szenvedett a tegnap késő este történt balesetben

2018. Június 19. 09:09, kedd | Helyi

Ismét kiválóan szerepelt Gulyás Félix

Egy arany-, két ezüst- és két bronzérem a tamási fiú eredménye az V. Heves Kupa Országos Shotokan Bajnokságon.

2018. Június 19. 07:00, kedd | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.

2018. Június 18. 08:58, hétfő | Helyi

Mesterségbeli tehetségígéretek mutatkoztak be a Vályiban

Lezárult a Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiumában a Nemzeti Tehetség Program támogatásával megvalósult, „Mesterségbeli tehetségígéretek a Vályiban” című program.