Városlista
2019. január 22, kedd - Vince

Hírek

2018. Június 13. 09:19, szerda | Helyi

Taroltak a szarvaspörköltek a Trófeán

Taroltak a szarvaspörköltek a Trófeán

A szombaton lezajlott Trófea Fesztiválon első és a második helyezettnek, valamint különdíjasnak is szarvaspörköltet választott meg a zsűri.

A hétvégén lezajlott Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál és Philips Családi Nap elmaradhatatlan része volt a vadfőző verseny. 26 vállalkozó kedvű szakács vitte ételét a zsűri elé. Az ételeket Kovács János Venesz-díjas mesterszakács, Jakab Jánosné mesterszakács, szakmai oktató, és Dombai Gyula, a szekszárdi Ínyenc Főzőklub elnöke értékelték. Taroltak a szarvaspörköltek, hiszen az első és a második helyezettnek, valamint különdíjasnak is szarvaspörköltet választott meg a zsűri. Első helyen végzett a tamási Magyar Zsigmond és Baski Gábor szarvaspörköltjükkel, a második helyet a szintén tamási Csallósné Pénzes Edit és csapata érdemelte ki az általuk készített szarvaspörkölttel, melyhez dödöllét kínáltak; míg harmadik helyen a vásárosdombói Fedeles Nándor és a Vásárosdombói Öregfiúk végeztek, vargányás tejszínes őztokányukkal. A különdíjat Horkai Zsolt kapta Tamásiból, aki szintén szarvaspörköltet készített.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 22. 09:52, kedd | Helyi

Helyszíni ellenőrzések zajlanak a héten Tolna megyében

Ezúttal a kiskereskedőket ellenőrzik, Tamásiban január 24-én, csütörtökön várhatóak az ellenőrök.

2019. Január 22. 09:23, kedd | Helyi

Balesetet okozott, majd továbbhajtott

Vádemelést javasol a rendőrség a tamási férfi ellen.

2019. Január 21. 08:53, hétfő | Helyi

Hazatértek Tamási 1984-85-ös városrendezési tervdokumentációi

A nagykovácsi Daróczi János ajánlotta fel városunknak azt az 1984-85-ben készült tekintélyes méretű tervdokumentációt, mely Tamási általános rendezési tervét tartalmazza.

2019. Január 18. 08:53, péntek | Helyi

A magyar kultúra napja alkalmából tartanak rendezvényeket

Ma Simontornyán, hétfőn Tamásiban, kedden Pincehelyen emlékeznek meg az évfordulóra.