Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Június 13. 09:19, szerda | Helyi

Taroltak a szarvaspörköltek a Trófeán

Taroltak a szarvaspörköltek a Trófeán

A szombaton lezajlott Trófea Fesztiválon első és a második helyezettnek, valamint különdíjasnak is szarvaspörköltet választott meg a zsűri.

A hétvégén lezajlott Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál és Philips Családi Nap elmaradhatatlan része volt a vadfőző verseny. 26 vállalkozó kedvű szakács vitte ételét a zsűri elé. Az ételeket Kovács János Venesz-díjas mesterszakács, Jakab Jánosné mesterszakács, szakmai oktató, és Dombai Gyula, a szekszárdi Ínyenc Főzőklub elnöke értékelték. Taroltak a szarvaspörköltek, hiszen az első és a második helyezettnek, valamint különdíjasnak is szarvaspörköltet választott meg a zsűri. Első helyen végzett a tamási Magyar Zsigmond és Baski Gábor szarvaspörköltjükkel, a második helyet a szintén tamási Csallósné Pénzes Edit és csapata érdemelte ki az általuk készített szarvaspörkölttel, melyhez dödöllét kínáltak; míg harmadik helyen a vásárosdombói Fedeles Nándor és a Vásárosdombói Öregfiúk végeztek, vargányás tejszínes őztokányukkal. A különdíjat Horkai Zsolt kapta Tamásiból, aki szintén szarvaspörköltet készített.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.