Városlista
2018. augusztus 20, hétfő - István

Hírek

2018. Június 13. 09:19, szerda | Helyi

Taroltak a szarvaspörköltek a Trófeán

Taroltak a szarvaspörköltek a Trófeán

A szombaton lezajlott Trófea Fesztiválon első és a második helyezettnek, valamint különdíjasnak is szarvaspörköltet választott meg a zsűri.

A hétvégén lezajlott Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál és Philips Családi Nap elmaradhatatlan része volt a vadfőző verseny. 26 vállalkozó kedvű szakács vitte ételét a zsűri elé. Az ételeket Kovács János Venesz-díjas mesterszakács, Jakab Jánosné mesterszakács, szakmai oktató, és Dombai Gyula, a szekszárdi Ínyenc Főzőklub elnöke értékelték. Taroltak a szarvaspörköltek, hiszen az első és a második helyezettnek, valamint különdíjasnak is szarvaspörköltet választott meg a zsűri. Első helyen végzett a tamási Magyar Zsigmond és Baski Gábor szarvaspörköltjükkel, a második helyet a szintén tamási Csallósné Pénzes Edit és csapata érdemelte ki az általuk készített szarvaspörkölttel, melyhez dödöllét kínáltak; míg harmadik helyen a vásárosdombói Fedeles Nándor és a Vásárosdombói Öregfiúk végeztek, vargányás tejszínes őztokányukkal. A különdíjat Horkai Zsolt kapta Tamásiból, aki szintén szarvaspörköltet készített.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 19. 10:04, vasárnap | Helyi

A Gipsy Kings Experience ad ma koncertet Tamásiban

Vérpezsdítő latin dallamokkal, tánccal várja ma Horváth János (Dagi) és bandája az érdeklődőket a Túrmezei térre.

2018. Augusztus 16. 11:01, csütörtök | Helyi

Egy mérkőzés, egy győzelem - hétvégén jön a folytatás

Az őszi bajnoki szezon következő mérkőzése hazai pályán lesz, augusztus 18-án 18 órai kezdettel a Majosi SE csapatát fogadja a Tamási 2009 FC.

2018. Augusztus 16. 11:00, csütörtök | Helyi

Lehet még szavazni és Év fürdőjére

A megyéből eddig a legeredményesebben a Tamási Termálfürdő szerepelt a szavazásban, hiszen 2016-ban második helyezést ért el Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában.

2018. Augusztus 14. 10:04, kedd | Helyi

Trófeabírálatban élen járnak a Gyulaj Zrt. szakemberei

Az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) immár több éve rendezi meg hagyományosan az erdésztechnikusok számára az Év erdésze versenyt.