Városlista
2018. június 21, csütörtök - Alajos

Hírek

2018. Február 16. 09:26, péntek | Helyi
Forrás: fotó: dunaujvarosonline.hu; teol.hu

Tilos a látogatás a szekszárdi és a bonyhádi kórházban

Tilos a látogatás a szekszárdi és a bonyhádi kórházban

A Dombóvári Szent Lukács Kórházban egyelőre nem volt szükség a látogatási tilalom bevezetésére, ugyanis Dombóvár és Tamási térségében a legjobbak az adatok.

Látogatási tilalmat rendeltek el február 14-től a Tolna Megyei Balassa János Kórház minden osztályán az influenza járványügyi adatai miatt – tájékoztatott dr. Szücs Mária orvos igazgató. Emellett azt kérte, hogy azok a betegeik, akinek akár járó-, akár fekvőbetegellátásra van előjegyzési időpontjuk, ám ez egybe esik valamilyen szezonális megbetegedéssel – például lázas légúti betegség vagy hasmenéses tünetek –, a gyógyulást követően kérjenek új időpontot az ellátásra. Dr. Barcza Zsolt, a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet főigazgató főorvosa elmondta, hogy az intézményben a hét eleje óta látogatási tilalom van, a járványügyi adatok ugyanis az előző héten drámai emelkedést mutattak. A korlátozás visszavonásig érvényes. A Dombóvári Szent Lukács Kórházban egyelőre nem volt szükség a látogatási tilalom bevezetésére, ugyanis Dombóvár és Tamási térségében a legjobbak az adatok – mondta el dr. Kerekes László főigazgató. Hozzátette: folyamatosan figyelik a számokat, és azonnal intézkednek, ha szükséges.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 20. 07:47, szerda | Helyi

Felborult egy autó Iregszemcsén

Az egyik utas súlyos sérüléseket szenvedett a tegnap késő este történt balesetben

2018. Június 19. 09:09, kedd | Helyi

Ismét kiválóan szerepelt Gulyás Félix

Egy arany-, két ezüst- és két bronzérem a tamási fiú eredménye az V. Heves Kupa Országos Shotokan Bajnokságon.

2018. Június 19. 07:00, kedd | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.

2018. Június 18. 08:58, hétfő | Helyi

Mesterségbeli tehetségígéretek mutatkoztak be a Vályiban

Lezárult a Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiumában a Nemzeti Tehetség Program támogatásával megvalósult, „Mesterségbeli tehetségígéretek a Vályiban” című program.