Városlista
2018. március 24, szombat - Gábor, Karina

Hírek

2018. Február 16. 09:26, péntek | Helyi
Forrás: fotó: dunaujvarosonline.hu; teol.hu

Tilos a látogatás a szekszárdi és a bonyhádi kórházban

Tilos a látogatás a szekszárdi és a bonyhádi kórházban

A Dombóvári Szent Lukács Kórházban egyelőre nem volt szükség a látogatási tilalom bevezetésére, ugyanis Dombóvár és Tamási térségében a legjobbak az adatok.

Látogatási tilalmat rendeltek el február 14-től a Tolna Megyei Balassa János Kórház minden osztályán az influenza járványügyi adatai miatt – tájékoztatott dr. Szücs Mária orvos igazgató. Emellett azt kérte, hogy azok a betegeik, akinek akár járó-, akár fekvőbetegellátásra van előjegyzési időpontjuk, ám ez egybe esik valamilyen szezonális megbetegedéssel – például lázas légúti betegség vagy hasmenéses tünetek –, a gyógyulást követően kérjenek új időpontot az ellátásra. Dr. Barcza Zsolt, a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet főigazgató főorvosa elmondta, hogy az intézményben a hét eleje óta látogatási tilalom van, a járványügyi adatok ugyanis az előző héten drámai emelkedést mutattak. A korlátozás visszavonásig érvényes. A Dombóvári Szent Lukács Kórházban egyelőre nem volt szükség a látogatási tilalom bevezetésére, ugyanis Dombóvár és Tamási térségében a legjobbak az adatok – mondta el dr. Kerekes László főigazgató. Hozzátette: folyamatosan figyelik a számokat, és azonnal intézkednek, ha szükséges.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 22. 09:27, csütörtök | Helyi

Beszélgetőkört tartanak ma az Aranyerdő Óvodában

Óvodás lesz a gyermekem – ezzel a címmel tartanak rendezvényt, egyfajta beszélgetőkört március 22-én 17 órai kezdettel a Tamási Aranyerdő Óvoda és Bölcsőde aulájában.

2018. Március 22. 09:22, csütörtök | Helyi

Pontszerző helyek a hétvégi bajnokságon

A hétvégén rendezték meg Veszprémben az Ifjúsági Országos Judo bajnokságot, a Tamási Fehérszarvasokat 3 versenyző képviselte.

2018. Március 20. 10:26, kedd | Helyi

Árhullám: kritikus a helyzet a Kaposon és a Balatonnál

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság területén Tolna megyében a Sió mentén van II. fokú árvízvédelmi készültség elrendelve, tekintettel a folyamatban levő balatoni vízeresztésre.

2018. Március 19. 08:59, hétfő | Helyi

Élettel szeretnék megtölteni a városközponthoz tartozó részt

A Pécsi Tudományegyetem építészmérnök hallgatóinak csapata látogatott a városba, hogy ötleteikkel segítsék Tamási egy részének megújulását.