Városlista
2018. december 12, szerda - Gabriella

Hírek

2018. Február 16. 09:26, péntek | Helyi
Forrás: fotó: dunaujvarosonline.hu; teol.hu

Tilos a látogatás a szekszárdi és a bonyhádi kórházban

Tilos a látogatás a szekszárdi és a bonyhádi kórházban

A Dombóvári Szent Lukács Kórházban egyelőre nem volt szükség a látogatási tilalom bevezetésére, ugyanis Dombóvár és Tamási térségében a legjobbak az adatok.

Látogatási tilalmat rendeltek el február 14-től a Tolna Megyei Balassa János Kórház minden osztályán az influenza járványügyi adatai miatt – tájékoztatott dr. Szücs Mária orvos igazgató. Emellett azt kérte, hogy azok a betegeik, akinek akár járó-, akár fekvőbetegellátásra van előjegyzési időpontjuk, ám ez egybe esik valamilyen szezonális megbetegedéssel – például lázas légúti betegség vagy hasmenéses tünetek –, a gyógyulást követően kérjenek új időpontot az ellátásra. Dr. Barcza Zsolt, a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet főigazgató főorvosa elmondta, hogy az intézményben a hét eleje óta látogatási tilalom van, a járványügyi adatok ugyanis az előző héten drámai emelkedést mutattak. A korlátozás visszavonásig érvényes. A Dombóvári Szent Lukács Kórházban egyelőre nem volt szükség a látogatási tilalom bevezetésére, ugyanis Dombóvár és Tamási térségében a legjobbak az adatok – mondta el dr. Kerekes László főigazgató. Hozzátette: folyamatosan figyelik a számokat, és azonnal intézkednek, ha szükséges.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 12. 13:05, szerda | Helyi

Lezajlott az év utolsó megyei közgyűlése

Egyperces csenddel és főhajtással vette kezdetét a Tolna Megyei Közgyűlés ülése pénteken, Hirt Ferenc országgyűlési képviselő halála miatt.

2018. December 12. 13:04, szerda | Helyi

Megjelent a Tamási Kalendárium 2019

A kiadvány szerkesztőitől, Örményi Jánostól és Sógorka Pétertől megtudtuk a december 7-ei könyvbemutatón, hogy ez immáron a 15. kötet a sorozatból.

2018. December 10. 09:34, hétfő | Helyi

A Tamási 2009 FC megye I-es csapata ünnepelheti az őszi bajnoki címet

A tamásiak 39 ponttal listavezető pozícióban karácsonyozhatnak.

2018. December 10. 09:32, hétfő | Helyi

Karácsonyi vásárok ellenőrzése Tolna megyében

Kiemelten ellenőrzik a karácsonyi vásárokon, rendezvényeken árusítókat a héten, Tamásiban is.