Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Február 16. 09:26, péntek | Helyi
Forrás: fotó: dunaujvarosonline.hu; teol.hu

Tilos a látogatás a szekszárdi és a bonyhádi kórházban

Tilos a látogatás a szekszárdi és a bonyhádi kórházban

A Dombóvári Szent Lukács Kórházban egyelőre nem volt szükség a látogatási tilalom bevezetésére, ugyanis Dombóvár és Tamási térségében a legjobbak az adatok.

Látogatási tilalmat rendeltek el február 14-től a Tolna Megyei Balassa János Kórház minden osztályán az influenza járványügyi adatai miatt – tájékoztatott dr. Szücs Mária orvos igazgató. Emellett azt kérte, hogy azok a betegeik, akinek akár járó-, akár fekvőbetegellátásra van előjegyzési időpontjuk, ám ez egybe esik valamilyen szezonális megbetegedéssel – például lázas légúti betegség vagy hasmenéses tünetek –, a gyógyulást követően kérjenek új időpontot az ellátásra. Dr. Barcza Zsolt, a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet főigazgató főorvosa elmondta, hogy az intézményben a hét eleje óta látogatási tilalom van, a járványügyi adatok ugyanis az előző héten drámai emelkedést mutattak. A korlátozás visszavonásig érvényes. A Dombóvári Szent Lukács Kórházban egyelőre nem volt szükség a látogatási tilalom bevezetésére, ugyanis Dombóvár és Tamási térségében a legjobbak az adatok – mondta el dr. Kerekes László főigazgató. Hozzátette: folyamatosan figyelik a számokat, és azonnal intézkednek, ha szükséges.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!