Városlista
2018. október 17, szerda - Hedvig

Hírek

2018. Június 11. 08:30, hétfő | Helyi

Több káresethez vonultak a hétvégén a tűzoltók

Több káresethez vonultak a hétvégén a tűzoltók

Péntek este oszlopnak ütközött autóhoz riasztották a tamási tűzoltókat, néhány órával később pedig a kitört vihar által okozott károk adtak számtalan feladatot nekik, többségében fakidőlésekhez kellett vonulniuk.

Péntek este a Rákóczi utcában oszlopnak hajtott egy autó, ehhez az esethez riasztották a Tamási Önkormányzati Tűzoltókat - tudtuk meg parancsnokuktól, Dubóczki Balázstól. - Az autóban egy fő utazott, ő könnyebben sérült, a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták. Pénteken az esti órákban már a vihar miatt vonultunk, a laktanya előtt egy fa az útra dőlt, itt a kollégák motorfűrésszel avatkoztak be, eltávolították az útról az akadályt képező fát - mondta Dubóczki Balázs. - Szombat hajnalban egy leszakadt faág zárta el az utat az Arany János utcában, ezt is motorfűrész segítségével távolították el a tűzoltók. Páriba kétszer vonultunk, egyik esetben villanyvezetékre, másik esetben telefonvezetékre dőlt egy fa. Regölyben egy kb. 8 méter magas cseresznyefa dőlt rá egy lakóházra, ezt is el kellett távolítanunk. Személyi sérülés szerencsére nem történt egyik viharkárral kapcsolatos eseménynél sem.

Címkék: Tamási, tolna, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2018. Október 17. 12:56, szerda | Helyi

Kislányt sodort el egy kerékpáros

Segítségnyújtás nélkül hajtott tovább egy tamási férfi.

2018. Október 17. 10:37, szerda | Helyi

Várja a szavazatokat a Pántlika Néptánc Együttes

A Prima Gála közönségdíjasát ez alkalommal is a megye lakossága választhatja ki a három jelölt közül, akikre SMS-ben lehet szavazni október 25-ig.

2018. Október 15. 11:51, hétfő | Helyi

Eltűnt Steiner Gábor - a rendőrség a lakosság segítségét kéri!

Ha felismeri a képen látható fiút, hívja a Tamási Rendőrkapitányságot!

2018. Október 15. 08:58, hétfő | Helyi

Autóbuszokat és nehéz-tehergépjárműveket ellenőriz a rendőrség a héten

Mától vasárnapig tart a TISPOL-akció az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának éves ellenőrzési terve alapján.