Városlista
2019. január 22, kedd - Vince

Hírek

2018. Június 11. 08:30, hétfő | Helyi

Több káresethez vonultak a hétvégén a tűzoltók

Több káresethez vonultak a hétvégén a tűzoltók

Péntek este oszlopnak ütközött autóhoz riasztották a tamási tűzoltókat, néhány órával később pedig a kitört vihar által okozott károk adtak számtalan feladatot nekik, többségében fakidőlésekhez kellett vonulniuk.

Péntek este a Rákóczi utcában oszlopnak hajtott egy autó, ehhez az esethez riasztották a Tamási Önkormányzati Tűzoltókat - tudtuk meg parancsnokuktól, Dubóczki Balázstól. - Az autóban egy fő utazott, ő könnyebben sérült, a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták. Pénteken az esti órákban már a vihar miatt vonultunk, a laktanya előtt egy fa az útra dőlt, itt a kollégák motorfűrésszel avatkoztak be, eltávolították az útról az akadályt képező fát - mondta Dubóczki Balázs. - Szombat hajnalban egy leszakadt faág zárta el az utat az Arany János utcában, ezt is motorfűrész segítségével távolították el a tűzoltók. Páriba kétszer vonultunk, egyik esetben villanyvezetékre, másik esetben telefonvezetékre dőlt egy fa. Regölyben egy kb. 8 méter magas cseresznyefa dőlt rá egy lakóházra, ezt is el kellett távolítanunk. Személyi sérülés szerencsére nem történt egyik viharkárral kapcsolatos eseménynél sem.

Címkék: Tamási, tolna, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 22. 09:52, kedd | Helyi

Helyszíni ellenőrzések zajlanak a héten Tolna megyében

Ezúttal a kiskereskedőket ellenőrzik, Tamásiban január 24-én, csütörtökön várhatóak az ellenőrök.

2019. Január 22. 09:23, kedd | Helyi

Balesetet okozott, majd továbbhajtott

Vádemelést javasol a rendőrség a tamási férfi ellen.

2019. Január 21. 08:53, hétfő | Helyi

Hazatértek Tamási 1984-85-ös városrendezési tervdokumentációi

A nagykovácsi Daróczi János ajánlotta fel városunknak azt az 1984-85-ben készült tekintélyes méretű tervdokumentációt, mely Tamási általános rendezési tervét tartalmazza.

2019. Január 18. 08:53, péntek | Helyi

A magyar kultúra napja alkalmából tartanak rendezvényeket

Ma Simontornyán, hétfőn Tamásiban, kedden Pincehelyen emlékeznek meg az évfordulóra.