Városlista
2018. június 21, csütörtök - Alajos

Hírek

2018. Június 11. 08:30, hétfő | Helyi

Több káresethez vonultak a hétvégén a tűzoltók

Több káresethez vonultak a hétvégén a tűzoltók

Péntek este oszlopnak ütközött autóhoz riasztották a tamási tűzoltókat, néhány órával később pedig a kitört vihar által okozott károk adtak számtalan feladatot nekik, többségében fakidőlésekhez kellett vonulniuk.

Péntek este a Rákóczi utcában oszlopnak hajtott egy autó, ehhez az esethez riasztották a Tamási Önkormányzati Tűzoltókat - tudtuk meg parancsnokuktól, Dubóczki Balázstól. - Az autóban egy fő utazott, ő könnyebben sérült, a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták. Pénteken az esti órákban már a vihar miatt vonultunk, a laktanya előtt egy fa az útra dőlt, itt a kollégák motorfűrésszel avatkoztak be, eltávolították az útról az akadályt képező fát - mondta Dubóczki Balázs. - Szombat hajnalban egy leszakadt faág zárta el az utat az Arany János utcában, ezt is motorfűrész segítségével távolították el a tűzoltók. Páriba kétszer vonultunk, egyik esetben villanyvezetékre, másik esetben telefonvezetékre dőlt egy fa. Regölyben egy kb. 8 méter magas cseresznyefa dőlt rá egy lakóházra, ezt is el kellett távolítanunk. Személyi sérülés szerencsére nem történt egyik viharkárral kapcsolatos eseménynél sem.

Címkék: Tamási, tolna, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 20. 07:47, szerda | Helyi

Felborult egy autó Iregszemcsén

Az egyik utas súlyos sérüléseket szenvedett a tegnap késő este történt balesetben

2018. Június 19. 09:09, kedd | Helyi

Ismét kiválóan szerepelt Gulyás Félix

Egy arany-, két ezüst- és két bronzérem a tamási fiú eredménye az V. Heves Kupa Országos Shotokan Bajnokságon.

2018. Június 19. 07:00, kedd | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.

2018. Június 18. 08:58, hétfő | Helyi

Mesterségbeli tehetségígéretek mutatkoztak be a Vályiban

Lezárult a Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiumában a Nemzeti Tehetség Program támogatásával megvalósult, „Mesterségbeli tehetségígéretek a Vályiban” című program.