Városlista
2018. augusztus 20, hétfő - István

Hírek

2018. Június 11. 08:30, hétfő | Helyi

Több káresethez vonultak a hétvégén a tűzoltók

Több káresethez vonultak a hétvégén a tűzoltók

Péntek este oszlopnak ütközött autóhoz riasztották a tamási tűzoltókat, néhány órával később pedig a kitört vihar által okozott károk adtak számtalan feladatot nekik, többségében fakidőlésekhez kellett vonulniuk.

Péntek este a Rákóczi utcában oszlopnak hajtott egy autó, ehhez az esethez riasztották a Tamási Önkormányzati Tűzoltókat - tudtuk meg parancsnokuktól, Dubóczki Balázstól. - Az autóban egy fő utazott, ő könnyebben sérült, a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták. Pénteken az esti órákban már a vihar miatt vonultunk, a laktanya előtt egy fa az útra dőlt, itt a kollégák motorfűrésszel avatkoztak be, eltávolították az útról az akadályt képező fát - mondta Dubóczki Balázs. - Szombat hajnalban egy leszakadt faág zárta el az utat az Arany János utcában, ezt is motorfűrész segítségével távolították el a tűzoltók. Páriba kétszer vonultunk, egyik esetben villanyvezetékre, másik esetben telefonvezetékre dőlt egy fa. Regölyben egy kb. 8 méter magas cseresznyefa dőlt rá egy lakóházra, ezt is el kellett távolítanunk. Személyi sérülés szerencsére nem történt egyik viharkárral kapcsolatos eseménynél sem.

Címkék: Tamási, tolna, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 19. 10:04, vasárnap | Helyi

A Gipsy Kings Experience ad ma koncertet Tamásiban

Vérpezsdítő latin dallamokkal, tánccal várja ma Horváth János (Dagi) és bandája az érdeklődőket a Túrmezei térre.

2018. Augusztus 16. 11:01, csütörtök | Helyi

Egy mérkőzés, egy győzelem - hétvégén jön a folytatás

Az őszi bajnoki szezon következő mérkőzése hazai pályán lesz, augusztus 18-án 18 órai kezdettel a Majosi SE csapatát fogadja a Tamási 2009 FC.

2018. Augusztus 16. 11:00, csütörtök | Helyi

Lehet még szavazni és Év fürdőjére

A megyéből eddig a legeredményesebben a Tamási Termálfürdő szerepelt a szavazásban, hiszen 2016-ban második helyezést ért el Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában.

2018. Augusztus 14. 10:04, kedd | Helyi

Trófeabírálatban élen járnak a Gyulaj Zrt. szakemberei

Az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) immár több éve rendezi meg hagyományosan az erdésztechnikusok számára az Év erdésze versenyt.