Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2017. December 10. 12:05, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Több mint egy kiló kábszert szagolt ki Tico

Több mint egy kiló kábszert szagolt ki Tico

Az autóban a kormányra borulva találták egy férfit, aki nem indult el a zöld lámpánál a fővárosban szombaton. A gyanús férfi kocsiját ezután átszaglászta Tico, a drogkereső kutya.

A főváros IX. kerületében a Soroksári úton haladó járőrök december 9-én 0 óra 30 perckor észrevették, hogy egy autó a közlekedési lámpa zöld jelzése ellenére nem indult el. A rendőrök a gépkocsi mellé érve látták, hogy a benne ülő férfi a kormányra borulva alszik. A sofőrt felébresztették, akinek zavart beszéde és viselkedése arra utalt, hogy alkohol vagy más tudatmódosító szer hatása alatt állhat.

Az autó átvizsgálása során a jobb első ülés alatt, illetve a kesztyűtartóban alufóliába csomagolva kábítószergyanús növényi származékot találtak, majd a helyszínre érkező kábítószer-kereső kutya, Tico jelzéseire további kábítószergyanús növényi származékok és tabletták kerültek elő.

A nyomozók B. László XV. kerületi lakásának átkutatása során Tico segítségével az udvaron lévő szemeteskukában, egy vödörben további kábítószergyanús növényi származékot találtak. A férfitől összesen 1093,9 gramm kábítószergyanús anyagot és 17 darab tablettát foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának rendőrei kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást B. Lászlóval szemben. A férfi elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni