Városlista
2019. március 19, kedd - József

Hírek

2018. Augusztus 08. 13:22, szerda | Helyi

Vádlott lett az asszonyverő iregszemcsei férj

Vádlott lett az asszonyverő iregszemcsei férj

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen az iregszemcsei férfi ellen, aki úgy elverte a párját, hogy a nő arccsontja eltört.

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytatott súlyos testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy iregszemcsei lakos ellen.

A 19 éves fiatalember a nyomozás adatai szerint június 12-én hajnalban családi veszekedés során megrúgta az élettársát, aki az egyensúlyát elvesztve nekiesett az ablaknyílás élének és eltörte az arccsontját – írja a rendőrség.

A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett. Az eljárás során szabadlábon védekezhet. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tamási Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 18. 08:41, hétfő | Helyi

Az 1848-as forradalomra és szabadságharcra emlékeztek

Koszorúzással, fáklyás felvonulással, ünnepi műsorral emlékeztek Tamásiban az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulójára.

2019. Március 14. 10:08, csütörtök | Helyi

Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült Göttlingerné Pintér Judit

A Tamási Járási Hivatal vezetőjének a díjat dr. Gulyás Gergely miniszter adta át Budapesten, a Várkert Bazárban.

2019. Március 13. 09:02, szerda | Helyi

Felújítják a Szentháromság szobrot Tamásiban

A város önkormányzata a Gyulaj Zrt. okleveles erdőmérnökeit kérte fel a szobor körül található fák szakmai vizsgálatára.

2019. Március 13. 09:01, szerda | Helyi

Tamási énekegyüttes is bejutott a Cinegemadár döntőjébe

A Kaláris Énekegyüttes a megyei népzenei versenyen arany minősítést, a KÓTA térségi népzenei versenyén dicséretes fokozatot ért el.