Városlista
2018. december 15, szombat - Valér

Hírek

2018. Augusztus 08. 13:22, szerda | Helyi

Vádlott lett az asszonyverő iregszemcsei férj

Vádlott lett az asszonyverő iregszemcsei férj

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen az iregszemcsei férfi ellen, aki úgy elverte a párját, hogy a nő arccsontja eltört.

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytatott súlyos testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy iregszemcsei lakos ellen.

A 19 éves fiatalember a nyomozás adatai szerint június 12-én hajnalban családi veszekedés során megrúgta az élettársát, aki az egyensúlyát elvesztve nekiesett az ablaknyílás élének és eltörte az arccsontját – írja a rendőrség.

A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett. Az eljárás során szabadlábon védekezhet. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tamási Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 14. 13:01, péntek | Helyi

Kigyulladt egy garázs Pincehelyen

A tamási önkormányzati tűzoltókat követően a sárbogárdi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek.

2018. December 14. 10:41, péntek | Helyi

Megújultak a jelzések a 6-os számú főút mentén

A Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közreműködésével négy új – figyelemfelhívó – táblát állított fel a megyében.

2018. December 14. 10:39, péntek | Helyi

Különleges hangversenyre várják a közönséget

A világhírű Muzsikás Együttes lép színpadra, Fülei Balázs zongoraművésszel közös koncerten.

2018. December 13. 15:36, csütörtök | Helyi

Új piactérrel gazdagodott Tamási

Süli János miniszter, Kis Miklós Zsolt államtitkár, Fehérvári Tamás megyei közgyűlési elnök, valamint Porga Ferenc polgármester köszöntötték a piacon sürgölődőket, majd átvágták a nemzetiszínű szalagot.