Városlista
2018. augusztus 20, hétfő - István

Hírek

2018. Augusztus 08. 13:22, szerda | Helyi

Vádlott lett az asszonyverő iregszemcsei férj

Vádlott lett az asszonyverő iregszemcsei férj

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen az iregszemcsei férfi ellen, aki úgy elverte a párját, hogy a nő arccsontja eltört.

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytatott súlyos testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy iregszemcsei lakos ellen.

A 19 éves fiatalember a nyomozás adatai szerint június 12-én hajnalban családi veszekedés során megrúgta az élettársát, aki az egyensúlyát elvesztve nekiesett az ablaknyílás élének és eltörte az arccsontját – írja a rendőrség.

A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett. Az eljárás során szabadlábon védekezhet. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tamási Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 19. 10:04, vasárnap | Helyi

A Gipsy Kings Experience ad ma koncertet Tamásiban

Vérpezsdítő latin dallamokkal, tánccal várja ma Horváth János (Dagi) és bandája az érdeklődőket a Túrmezei térre.

2018. Augusztus 16. 11:01, csütörtök | Helyi

Egy mérkőzés, egy győzelem - hétvégén jön a folytatás

Az őszi bajnoki szezon következő mérkőzése hazai pályán lesz, augusztus 18-án 18 órai kezdettel a Majosi SE csapatát fogadja a Tamási 2009 FC.

2018. Augusztus 16. 11:00, csütörtök | Helyi

Lehet még szavazni és Év fürdőjére

A megyéből eddig a legeredményesebben a Tamási Termálfürdő szerepelt a szavazásban, hiszen 2016-ban második helyezést ért el Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában.

2018. Augusztus 14. 10:04, kedd | Helyi

Trófeabírálatban élen járnak a Gyulaj Zrt. szakemberei

Az Országos Erdészeti Egyesület (OEE) immár több éve rendezi meg hagyományosan az erdésztechnikusok számára az Év erdésze versenyt.