Városlista
2018. november 21, szerda - Olivér

Hírek

2018. Február 12. 08:34, hétfő | Helyi

Závada Pál lesz a könyvtár vendége

Závada Pál lesz a könyvtár vendége

A Könnyü László Könyvtár vendége Závada Pál József Attila-és Kossuth-díjas író lesz, vele találkozhatnak az érdeklődők február 15-én 18 órakor.

A Magyar Írószövetség kezdeményezésére február 18-át, Jókai Mór születésnapját a Magyar Széppróza Napjává nyilvánították, amelyet idén első ízben, majd ettől kezdve minden évben Kárpát-medence szerte ünnepelnek. Idén az Írók a könyvtárban elnevezésű program országos viszonylatban kapcsolódik e naphoz. A programsorozat intervalluma február 12-től február 20-ig terjed. A Könnyü László Könyvtár vendége Závada Pál József Attila-és Kossuth-díjas író lesz, vele találkozhatnak az érdeklődők február 15-én 18 órakor.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 21. 11:12, szerda | Helyi

Baleset történt Hőgyész és Kéty között

A teljes útzár véget ért, félpályán megindulhatott a forgalom az érintett szakaszon.

2018. November 19. 08:29, hétfő | Helyi

Ingyenes pszichológiai fogadóóra érhető el a művelődési központban

Kovács Arnold pszichológus praxisa már Tamásiban is elérhető. Arról az ingyenes pszichológiai fogadóóráról kérdeztük, amely bárki számára igénybe vehető a művelődési központban.

2018. November 19. 08:28, hétfő | Helyi

Az Idősek Világnapján ünnepeltek

Kiemelt nap ez a Tamási és Környéke Szociális Központ életében, minden évben nagyszabású rendezvény keretében ünneplik a város és a környék időseit.

2018. November 16. 15:08, péntek | Helyi

Édes történet! Titokzatos levelet kapott a rendőr

A Soltvadkerti Rendőrőrs postaládájában a napokban egy titokzatos levelet találtak az egyenruhások. A boríték „Attilának” volt címezve, azt szabályosan, postán küldte meg feladója.