Városlista
2022. augusztus 20, szombat - István

Cégregiszter | Temetkezés

Panteon Kegyeleti Szolgáltató Kft.

7090 Tamási, Rákóczi utca 130.

Panteon Kegyeleti Szolgáltató Kft. - „tisztes végtisztesség” – több mint 23 éve a lakosság szolgálatában

Mély fájdalommal tudatjuk , hogy
Mikó János
77 éves korában csendesen elhunyt.
Hamvainak végső nyugalomra helyezése
2015. augusztus 28-án, pénteken 10 órakor lesz
polgári szertartás szerint

Minden ember életében eljön az a pillanat, amikor találkozik a halállal. Egy hozzátartozónk elvesztése mindig fájdalmas és nehéz. Nehezíti az ember fájdalmát, hogy nem tud csak a gyászával foglalkozni, hiszen a temetés kell intézni. Jönnek sorra a kérdések:

· hol intézzük a temetést?

· hol adjuk fel a hirdetést?

· hol rendeljük meg a koszorúkat?

· ki és milyen búcsúztatót mond a szertartáson?

és így tovább egyik kérdés a másik után.

Ha megtisztel minket a bizalmával és hozzánk fordul minden kérdésére választ kap és levesszük a válláról az ügyintézés minden terhét.

Az elmúlt évek során megtanultam, hogy a temetkezést csak szívből lehet jól csinálni. A gyászában megtört ember esendő és ezt nem szabad kihasználni, hanem éppen ellenkezőleg támogatni, segíteni kell. Ez a Panteon Kft. titka. Nem a mának, hanem a holnapnak dolgozunk. Nem kufárok módján erőszakoljuk rá ügyfeleinkre a magunk akaratát, hanem szolgáltatunk és segítünk. Aki fordult már hozzánk az tapasztalhatta, hogy kollégáink segítséget nyújtanak a temetés intézése során mindenben. A szertartás megszervezése, okiratok beszerzése, búcsú beszéd összeállítása, koszorúk-sírcsokrok megrendelése, síremlék készítése, halotti tor megszervezése, újság hirdetés feladása és még sok más intézni való elvégezhető az irodánkban, egy helyen. Kollégáim szakmai felkészültsége, szakmai elhivatottsága a záloga hogy ügyfeleink a szertartás után megnyugszanak: hozzátartozójuk méltó módon lett elbúcsúztatva.

A Panteon kft. munkatársai a saját és a szakma etika kódexének megfelelően, azt teljes mértékben betartva teszik a dolgukat. Ennek a kódexnek egyik legfontosabb eleme, hogy minden költségről részletesen, előre tájékoztatják az ügyfeleiket. Mindennél fontosabb, hogy az irányunkban táplált bizalom ne sérüljön. Amit vállaltunk és amennyiért vállaltunk annak pontosan úgy és annyiért kell lennie. Ügyelünk a megjelenésre is. Kopott ruházattal és kopott ravatalozó kellékekkel, ütött-kopott szállító járművekkel egy tisztességes temetkezési vállalkozás nem végezheti a szertartást, ezért folyamatosan fejlesztjük eszköz állományunkat és kollégáink ruházatát. Mindent alárendelünk az ügyfeleink elégedettségéért. Ezért fejlődünk, és ezért vagyunk a megye legjelentősebb temetkezése.

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Koporsós temetés (kellékek forgalmazása)
  • Urnás temetés (kellékek forgalmazása)
  • Halottszállítás

kapcsolat

Térkép