Városlista
2022. augusztus 20, szombat - István

Cégregiszter | Éttermek

Tamási Közétkeztetési Nonprofit Kft.

7090 Tamási, Szabadság u 46-48.

Cégünknek fontos gyermekeink és az Ön egészsége!

A Tamási Közétkeztetési Nonprofit Kft. 100%-ban Tamási Város Önkormányzatának tulajdonában álló nonprofit gazdasági társaság, fő feladata a Tamási közigazgatási területén található oktatási-, nevelési intézményekben a gyermekétkeztetés biztosítása.

A gyermekétkeztetés mellett szerződéses jogviszonyban más intézmények étkeztetési feladatait is ellátjuk, többek között a pári óvoda, a tamási és pári idősek otthona is ügyfeleink közé tartozik, valamint a város lakossága számára nyújtunk ebéd menüszolgáltatást, kiszállítással.

A város piacterén található Tamási Térségi Termék szaküzlet üzemeltetését is cégünk végzi, valamint rendezvényi étkeztetéssel, rendezvényszervezéssel is állunk a kedves érdeklődők szolgálatára.

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Társaságunk vállalja lakodalmak, bálok, egyéb rendezvények teljeskörű lebonyolítását. A rendezvények megtartására a Würtz Ádám Általános Iskola és a Vályi Péter Szakképző Iskola éttermében, vagy a Gimnázium aulájában van lehetőség, mindhárom helyszínen színvonalas, minden igényt kielégítő szolgáltatással állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. Időpont egyeztetés és árajánlat kérés céljából kérem, hívja a 20/400-5746-os telefonszámon Csik János élelmezésvezetőt, vagy érdeklődjön e-mailben a tamasikozetkeztetes@gmail.com címen!

kapcsolat

Térkép