Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Szeptember 23. 11:00, szerda | Helyi

13. alkalommal is Coop nap

13. alkalommal is Coop nap

Nagy népszerűségnek örvendő rendezvény az idei évben is: szeptember 12-én a vásárlók és kereskedők közös napját tartották a Bokréta ABC-ben

Meghosszabbított nyitvatartással, egész napos akciókkal, kóstoltatókkal, bemutatókkal, meglepetés vendégekkel, színpadi műsorokkal várta vásárlóit a Coop Szupermarket szeptember 12-én.

- A nap első felében a gyerekeknek szerveztünk programokat, délután a felnőtteket vártuk szórakoztató műsorokkal - mondta Viola Szabolcs, a Kop-Ka Zrt. vezérigazgatója. - Az üzlet mellett idén is biztosítottunk helyet a tamási sportegyesületeknek, sőt, a Tamási Szabadidő és Sport Egyesület szervezésében két távon futóversenyre is sor került, amelyen nagyon sokan indultak. Meghívott olimpikjaink az idei évben Kökény Bea kézilabdázó, és férje, Imre Géza vívó voltak, akik bemutatójukkal színesítették a napot.

A színpadi műsorok és a tartalmas programok után este tombolasorsolással és utcabállal ért véget a 13. Coop nap.

Fotógalériánkat az eseményről IDE KATTINTVA nézhetik meg!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!