Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Július 27. 09:40, kedd | Helyi

3D országos bajnokságon jártak a tamási íjászok

3D országos bajnokságon jártak a tamási íjászok

Országos bajnok lett Németh Róbert HU fiatal felnőtt kategóriában, valamint Gutheil György Marcell HU mini kategóriában.

A Tamási Íjász Egyesületet öten képviselték a hétvégén rendezett 3D országos bajnokságon. A sötétvölgyi erdőben maximálisan kihasználva a terep adta lehetőséget, két igen nehéz és technikás pályát sikerült építeni a szervezőknek. A szombati eredményeķ bizakodásra adtak okot, és vasárnap a még melegebb idő ellenére sikerült megőrizni a szombati helyezéseket. Nagyon jó főpróba volt a mostani a 2 hét múlva ugyanitt zajló világbajnokságra.
Országos bajnok lett Németh Róbert HU fiatal felnőtt kategóriában, valamint Gutheil György Marcell HU mini kategóriában. Második helyezett lett Krizsány Tamás vadászreflex fiatal felnőtt kategóriában, harmadik helyen végzett Németh István tradicionális senior kategóriában, és ötödik helyezett lett Müller Olivér vadászreflex felnőtt kategóriában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!