Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Augusztus 27. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

40 éves, és már nem dolgozik színésznőként

40 éves, és már nem dolgozik színésznőként

40 éves Thalía mexikói színésznő, aki gyászol, miközben az anyasággal járó örömök is lekötik.

Nem lesz felhőtlen kerek szülinapja, május végén ugyanis meghalt az édesanyja, s bizonyára gyászolja még. Pedig lenne oka az örömre, márciusban jelentette be, hogy a második gyermekét várja - aki a múlt hónapban meg is született.

Az apuka Tommy Mottola, ő a világ egyik legbefolyásosabb zenei producere - korábban Mariah Carey férje volt, s jórészt neki köszönhető, hogy az egykori pincérlányból világsztár lett. Thalía esetében más a helyzet, hiszen amikor 2000-ben összebútoroztak, a színésznő már sikeres ember volt, a Marimar, a María Mercedes és a Rosalinda című szappanoperák főszereplőjeként a magyar nézőknek is az egyik kedvence.

Színésznői karrierjét egy másik producernek köszönhette, ő még Mexikóban karolta fel a kis Thalíát, akit sikerült is bejuttatnia az akkori sorozatokba, ahol felfigyeltek rá mások is. Visszatérve a házasságára, Tommy Mottola nem bírja megállni, hogy a mellette élő nőkből énekesnőt ne csináljon. Thalíával szerencséje is volt, mert ő már korábban énekelgetett, spanyol nyelvű lemezei is megjelentek. Házasságuk óta nejének nem kell lemezkiadóknál kilincselnie, s mikor 2007-ben megszülte első gyermekét, bebiztosította a jövőjét. Színésznőként már nem dolgozik, csak show-műsorokban látni. Családjával New Yorkban él.

STOP

Címkék: színésznő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára