Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Szeptember 26. 08:39, szombat | Helyi
Forrás: fotó: Lovay Gyula

700 éves Tamási - ünnepi koncert ma este

700 éves Tamási - ünnepi koncert ma este

A Tamási Koncert-fúvószenekar mellett Tatabánya Város Fúvószenekara és az Egressy Fúvószenekar Komárom tagjaiból álló egyesített fúvószenekar is fellép

- Megtisztelő felkérés, részt vehetünk a város nagy, történelmi megemlékezésén, külön öröm számunkra, hogy a fúvószene is szerepet kap ezen az ünnepen, hiszen Tamásiban népszerű ez a műfaj – mondta Markovics Gábor, a Tamási Koncert-fúvószenekar karmestere. - Olyan partner zenekarokkal tartjuk a kapcsolatot, akiknél mi is játszottunk hasonló ünnepeken. Ma este rajtunk kívül a tatabányai zenekar lép fel a művelődési központban, Szabó Ferenc és Pauer László vezényletével. Holnap érkeznek Sásd város fúvósai, és a tabi zenekart is vendégül látjuk. Szeretnénk a régi hangulatot megeleveníteni, amikor is a vasárnapi térzene csalogatta templomba az ünneplőket. A holnap délutáni program keretein belül erre három helyen is sor kerül, emellett fellépnek a település amatőr és civil csoportjai, úgy gondolom, egy nagyon hangulatos, változatos rendezvénynek lehetünk részesei.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.