Városlista
2020. július 9, csütörtök - Lukrécia

Hírek

2020. Május 08. 10:11, péntek | Helyi

A cél minél többször kirakni a Tamási feliratot

A cél minél többször kirakni a Tamási feliratot

A Zöld Hangya Környezetvédő Egyesület pályázatot hirdet meg Használt betűk címmel.

A pályázat célja, hogy a kreativitás és az újrahasznosítás ötvözésével felhívja a figyelmet a környezetvédelemre. Témája: a pályázati műnek betűt kell ábrázolnia, aminek újrahasznosítással kell elkészülnie. A betű mérete kb.140cm x 110cm x 35cm; anyaga bármi lehet, ami időjárás álló (fa, fém, textil, növény…stb) és bármilyen technikával készülhet. Kritérium, hogy mobilnak, vagyis szállíthatónak kell lennie.
A pályázat lebonyolításának módja: a nevezéseket az egyesület facebook oldalára kell privát üzenetbe elküldeni. A nevezések beérkezésének sorrendjében adják meg a szervezők, hogy milyen betűt kell készíteni, mivel a cél minél többször kirakni a beérkezett pályaművekből a TAMÁSI feliratot. A pályázat feltétele a munkafolyamatról min. 5 darab fotó, a kész munkáról min. 3 darab fotó beküldése az egyesület oldalára privát üzenetbe, a képeket jeligével ellátva. Amennyiben a kiíró valamely pályaművet felhasználásra érdemesnek ítéli, annak tervezőjével a felhasználásról egyedi megállapodás formájában külön állapodik meg úgy, hogy a mű átadásával a kiíró időben és térben korlátlan felhasználási és hasznosítási jogot szerezzen a mű felett. A kiíró másfelől vállalja, hogy az alkotó nevét bármely közzétételnél feltünteti. A pályázó biztosítja, hogy előre egyeztetett időpontban lehetőséget ad a zsűrinek a megtekintésre. Fontos időpontok, határidők: nevezési határidő: 2020 május 31. Fotók beküldési határideje: 2020. június 28. Eredményhirdetés: 2020. július 18. Tamási várostól független zsűri tagok értékelik majd a beküldött munkákat. A pályázat díjazása:1. hely: 35000 forint értékű vásárlási utalvány barkács eszközökre; 2. hely 17000 forint értékű vásárlási utalvány barkács eszközökre; 3. hely: 8000 forint értékű vásárlási utalvány barkács eszközökre. Minden nevezőnek Pet palack prést adnak ajándékba.


Mindenkinek sikerekben gazdag jó munkát kíván a Zöld Hangya Környezetvédő Egyesület!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 15:13, szerda | Helyi

Töretlen a nyaralókártya program sikere Tolna megyében

A megyeszékhelyhez csatlakozott a Bonyhádi-, a Dombóvári-, a Paksi- és a Tamási Rendőrkapitányság is.

2020. Július 07. 11:42, kedd | Helyi

Huszonhat egyesület közel százötven versenyzője állt rajthoz

A dobószámokra specializálódott Tamási Tam-Bau AC kitett magáért a megmérettetésen.

2020. Július 07. 11:41, kedd | Helyi

Folytatódnak az időszaki kiállítások a Tamási Galériában

A kulturális intézmények nyitásával a Tamási Galéria is újra megnyitotta kapuját a látogatók előtt, az állandó tárlat mellett folytatják havi rendszerességgel változó időszaki kiállításaikat is.

2020. Július 06. 08:32, hétfő | Helyi

Cukrászdákat ellenőriznek a megyében

Tamásiban csütörtökön, július 9-én kell ellenőrökre számítani.