Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Január 20. 14:24, szerda | Helyi

A hétvégén zajlanak a felvételik

A hétvégén zajlanak a felvételik

A tamási Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium ebben a tanévben rendhagyó módon várja az új diákokat.

- Mivel a járványhelyzet miatt nem jöhettek hozzánk a gyerekek nyílt napra, a kicsik pedig előkészítőre sem, online formában oldjuk meg a felkészítést. A feladatlapokat e-mailben küldjük ki nekik, és kijavítva visszakapják. Így próbálunk hozzájárulni a sikeres felvételihez. Ezt 2021. január 23-án szervezzük, természetesen a járványügyi szabályok szigorú betartásával - mondta az intézmény igazgatóhelyettese, Fegyveresi Anikó. - A szülőket arra kérjük, hogy csak a bejáratig kísérjék a gyerekeket, hiszen a vizsga ideje alatt nem tartózkodhatnak az épületben. A felügyeletet megszerveztük, vigyázunk a gyerekekre. A vizsgabehívókon minden szükséges információt megtalálnak, kérjük, ezeket őrizzék meg.
Szeretettel várjuk leendő gimnazistáinkat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.