Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Április 05. 15:08, szerda | Helyi
Forrás: www.teol.hu

A jegyzőkönyvbe is bekerült a harmadosztályú focibotrány

A jegyzőkönyvbe is bekerült a harmadosztályú focibotrány

Botrányba fulladt a Tolnanémedi és a Pincehely találkozója a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A szövetségben kedden tárgyaltak a történtekről.

Az első félidő hajrájában egy előrevágott labdára rajtolt rá Nagy László, a bajnokságban listavezető Tolnanémedi KSE 37 éves támadója, amikor a kivetődő vendégkapus, Németh Róbert buktatta. A támadó az ütközés következtében csúnyán megsérült, mint a kórházban kiderült sípcsont- és szárkapocscsonttörést szenvedett. Egy helybéli drukker hírportálunknak elmondta, hogy a támadó sérülését látva egy néző berohant a pályára, megütötte a kapust, aki védekezésképpen mellkason rúgta a drukkert. A komolyabb botrányt megelőzendő Hartung Vilmos játékvezető azonnal lefújta a találkozót.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint „a Tamási Rendőrkapitányság folytat eljárást nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 37 éves tolnanémedi férfi ellen. Az elkövető nézőként jelent meg 2017. április 1-én 17 óra 30 perc körüli időben a tolnanémedi sportpályán, az ott megrendezett sportrendezvényen, ahol mérkőzés közben bement a pályára, majd bántalmazott egy játékost. A sértett könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a helyszínen szemlét tartottak, majd az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított a cselekmény elkövetését beismerte. Az ügyben a további eljárást a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. A gyanúsított szabadlábon védekezhet” – írták a teol.hu érdeklődésére.

A szerkesztőséget többen is megkeresték, akik szerint több állítás sem állja meg a helyét. Egy hölgy szerint a gyanúsított először a sérült játékoshoz ment oda (elsőként, a játékvezető és játékosok előtt), s amint látta, hogy nagy a baj, utána ment oda a kapushoz. A hálóőr erre mellkason talpalta. A férfi sérüléséről látlelet készült.

Egy másik néző szerint a tolnanémedi támadó súlyos sérülésében nem játszott szerepet a vendégek kapusa – aki nem is nyújtott lábbal érkezett–, egyszerűen csak letapadt a lába a hálóőr alatt.

Akárhogy is történt, Nagy László sípcsont- és szárkapocscsonttörést szenvedett, s legalább egy évet ki kell hagynia a 37 éves játékosnak.

A játékvezető a jelentésében megerősítette az olvasó által elmondottakat. Leírta, hogy a sérült játékos ápolása közben egy hazai néző befutott a pályára és megtámadta a vendégcsapat kapusát. A néző megkísérelte megütni a kapust, de az egyik asszisztens útját állta. Erre a néző arrébb lökte az asszisztenst, majd megütötte a kapust. A kapus védekezésképpen hasba rúgta a nézőt. Kettejüket a rendezők és a játékosok választották szét. A játékvezető ezt követően a szövetségi ellenőrrel egyeztetve lefújta a meccset. A mérkőzésen ekkor a pincehelyiek vezettek 1-0-ra, de ez ebben a történetben alighanem sokadrangú...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.