Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. November 15. 08:05, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

A magyar szépségek Tunéziában is hódítottak

A magyar szépségek Tunéziában is hódítottak

Iszak Eszti szenvedélyes világutazó, aki sorra pipálja képzeletbeli földgömbjén a szebbnél szebb helyszíneket.

Bár eddig Tunézia kimaradt a sorból, nem rég ezt is pótolta, az észak-afrikai országban pedig nem csak a Miss Balaton tanácsadója, de a verseny két udvarhölgye is most járt először.

A mediterrán helyszín lenyűgözte a magyar szépségeket, így rengeteg élménnyel tértek haza, egyikük számára pedig nem mindennapi meglepetés tette még emlékezetesebbé az utazást.

A Miss Balaton 2019 augusztusi fináléján az elmúlt évekhez megszokottan ismét gyönyörű lányok léptek színpadra, hogy a zsűri és a közönség előtt bizonyítsák, megérdemlik a királynői címet. Végül a tizenkét versenyző közül Balogh Eleni fejére került a korona, míg Kulin Brigitta az első, Lakatos Annabella pedig a második udvarhölgyként szintén megannyi nyereménnyel ünnepelhetett. A második és harmadik helyen végzett szépségek a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából nem rég Tunéziában jártak, ahonnan épp csak pár nappal korábban tért haza a verseny tanácsadója, Iszak Eszti is.



Lakatos Annabella és Iszak Eszti szívét is egyaránt Sidi Bou Said ejtette rabul. „Egy valódi kis ékszerdoboz a tenger mellett, aminek a hangulata és a különleges építészeti stílusa elbűvölő. A város arról híres, hogy a lakói egy rendelet alapján csakis a kék és a fehér színt használhatják, ha a házak falainak és ajtajainak festéséről van szó. Állítólag valahol egy sárga kapu is látható, amit sajnos nekem nem sikerült megtalálnom, de majd legközelebb! – árulta el a Miss Balaton tanácsadója, Iszak Eszti, aki mindenképp szeretne még visszatérni a mesebeli helyszínre. Lakatos Annabella édesanyjával repült a mediterrán országba, ahol igazi anya-lánya utazáson vettek részt, és sikerült maximálisan feltöltődniük, aktív időtöltés mellett pedig természetesen a tengerparti fürdőzést sem hagyták ki, mielőtt visszatértek a novemberi hidegbe.

A legemlékezetesebb utazás azonban minden bizonnyal Kulin Brigitta útja volt, aki párjával utazott Tunéziába. „8 éve vagyunk együtt a párommal, akit most már büszkén nevezek a vőlegényemnek. A nyolcadik évfordulónk napja is az utazásra esett, de egyáltalán nem számítottam arra, hogy felteszi nekem a nagy kérdést. Természetesen mindennél boldogabban mondtam igent. Tunézia lenyűgözött minket, számunkra ez az ország örökre egy különleges helyszín marad, így nem kérdés, hogy a jövőben is szeretnénk majd visszatérni még ide” – mesélte Kulin Brigitta, aki igazán izgalmas évet tudhat maga mögött, hiszen augusztusban elnyerte a Miss Balaton 2019 első udvarhölgyének járó címet, Tunéziában pedig menyasszony lett.

A Miss Balaton csapata hamarosan újra találkozik, hiszen november végén a Miss Balaton Winter Party-n együtt emelik poharukat a 2019-es évre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára