Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. November 19. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - MTI Fotó: Balogh Zoltán

A megszokott rendben zajlik az emelt összegű nyugdíjak kézbesítése

A megszokott rendben zajlik az emelt összegű nyugdíjak kézbesítése

A Magyar Posta tájékoztatása szerint a megszokott rendben zajlik az emelt összegű nyugdíjak kézbesítése, amelyet szerdán kezdtek és november 30-ig tart.

A posta szombati közleményében arra hívja fel a figyelmet, hogy az utalványokon szereplő összeg ebben a hónapban magasabb, mint az elmúlt hónapokban volt, mivel a nyugdíjasok egy utalványon, egyben kapják meg a novemberi nyugdíjat, valamint a kormány által biztosított egyösszegű nyugdíj-kiegészítést és nyugdíjprémiumot.

Azok, akiknek a postás viszi a nyugdíjukat, rendelkeznek személyre szabott éves nyugdíjkifizetési naptárral, ebből pedig pontosan tudják, melyik nap várható a nyugdíj kézbesítése.

A posta a kifizetéssel együtt átadja a 2018-as, személyre szóló nyugdíjkifizetési naptárakat is. A következő hónapban – a korábbi évekhez hasonlóan – a karácsony miatt a megszokottnál korábban, a hónap első felében kézbesíti a Magyar Posta a decemberi nyugellátásokat, a kézbesítés december 4-től kezdődik és a szokott rendben, 12 munkanapon át zajlik.

Címkék: nyugdíj, posta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára