Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. November 27. 14:45, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

A rendőrök szeme láttára lopták az üzemanyagot

A rendőrök szeme láttára lopták az üzemanyagot

Honfitársuk kamionjának üzemanyagtartályából lopott gázolajat az a két román férfi, akiket vasárnap hajnalban fogtak el az M7-es autópálya Balaton felé vezető szakaszán, a szabadbattyáni pihenőben – közölte a rendőrség.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság autópálya-alosztályának járőrei a parkolóba érve figyeltek fel arra, hogy két, egymás mellett álló, román kamion egyikéből gumicsövön keresztül gázolajat fejt le egy férfi. A rendőrök mind őt, mind a kamion fülkéjében levő társát elfogták – mondta el a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika rendőr százados tájékoztatása szerint a két férfi lefeszítette a másik kamion tanksapkáját, majd gumicsövön keresztül, egy szivattyúval ötven liter gázolajat szívott le a másik kamion üzemanyagtartályából, miközben a meglopott jármű vezetője aludt.

A 21 és 44 éves román férfit dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették. Ügyükben rövidesen ítélet születhet, mivel a székesfehérvári nyomozók gyorsított eljárással szeretnék bíróság elé állítani őket.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság autópálya-alosztályai az utóbbi időben gyakoribbá vált üzemanyaglopások miatt kiemelt figyelmet fordítanak a sztrádák melletti pihenők főként éjszakai ellenőrzésére, s eddig már több gázolajtolvajt sikerült elfogniuk.

Címkék: üzemanyag, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.