Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. December 21. 10:34, hétfő | Helyi
Forrás: teol.hu

A vállalatok fele alkalmanként ad jutalmat

A vállalatok fele alkalmanként ad jutalmat

Cégünk fontosnak tartja dolgozói jutalmazását, a hatékony motiválást -mondta az építőiparban 23 éve jelen lévő Tam-Bau Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Kólya József.

Minden év végén eljön az időszak, amikor a gazdasági élet szereplői áttekintik dolgozóik tevékenységét, és az ünnepekre gondolva elkezdődik a jutalmazás az ajándékozás.

A vállalatvezetők nagy többsége fontosnak tartja, hogy a béren kívüli rendszeres juttatások mellett eseti jutalmakkal, prémiumokkal, ajándékokkal motiválja a dolgozókat, ugyanakkor a vállalatok közel fele még mindig csak ad hoc jelleggel, alkalmanként teszi mindezt – áll egy felmérésében.

– Cégünk „természetesen” fontosnak tartja dolgozói jutalmazását, a hatékony motiválást, hiszen azt gondoljuk, a juttatások fejlesztése növeli a munkatársak elkötelezettségét – mondta el az építőiparban 23 éve jelen lévő, tamási székhelyű Tam-Bau Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Kólya József. – Elsődleges feladatunk, hogy munkatársaink számára – különös tekintettel az ágazat helyzetére – stabil, kiszámítható jövedelemforrást biztosítsunk. Emellett már évek óta rendszeres cégünknél a 13. havi jutalom, prémium osztása. Idén is lesz, nagyságáról még nem tudok konkrétumot mondani. Ezen kívül a jutalmazás egyedi formáját is bevezettük: a szakági kiváló dolgozókat külön jutalmazzuk az alkalmazottak szavazatai alapján. Öt kategóriában, gépkezelő, gépkocsivezető, építőmester, vezető és „egyetemes” kiváló dolgozó kategóriában kapnak pénzbeli jutalmat a legjobbak.

Cégünk munkavállalóinak több mint kétharmada sokéves munkaviszonnyal rendelkező foglalkoztatott. Éppen ezért a törzsgárdatagságért is pénzjutalom jár: 10, 15 és 20 éves munkaviszonyért jár elismerés – nem az elsőt osztjuk. A dolgozóink büszkék erre, s jómagam is a belső motiváltság fenntartása érdekében, a munkatársak megtartásában betöltött szerepe miatt büszke vagyok törzsgárdatagságunkra. Jelenleg több mint 90 alkalmazottja van a Tam-Bau Kft.-nek. Az építőipar nincs könnyű helyzetben, de cégünk a nehéz körülmények ellenére is évről évre növekszik. Volt olyan évünk, hogy csak egy-két munkavállalót, de volt amikor tíz embert tudtunk felvenni.

Címkék: tam-bau, Tamási

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.