Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 16. 10:04, szerda | Helyi

Adománygyűjtő gálaestet tartanak holnap

Adománygyűjtő gálaestet tartanak holnap

Az est szervezője a Könnyü László Alapítvány, este 18 órától bemutatkoznak az alapítvány hajdani ösztöndíjasai.

A Könnyü László Alapítványt 1997-ben hozta létre Könnyü Lászlóné született Gelencsér Erzsébet. Ennek célja, hogy tehetséges és rászoruló, a magyar felsőfokú művészeti vagy könyvtárosképző intézményben tanuló - Tamásiban vagy a volt tamási járás területén lakó - fiatalok egyetemi és főiskolai tanulmányihoz anyagi és erkölcsi támogatásként ösztöndíjat biztosítson. Az alapító szándéka a művészeti tanulmányokat folytató fiataloknak ad prioritást. E célra felhasználható az induló vagyon tárgyévi kamata, és a csatlakozásokból származó felajánlások kamata, amelynek odaítéléséről a kuratórium dönt. A kuratórium elnöke Miskolczi Zoltánné, titkára Kovács Zsuzsanna, tagjai pedig Deák Istvánné, Kaszás Dezső és Rill Mária. Csak pályázat útján ítélhet meg ösztöndíjat a kuratórium, amellyel a fiatal tehetségek képzését segíti. - Hogy tevékenységünket folytathassuk, támogatókra, pártolókra van szükségünk - mondta Miskolczi Zoltánné. Október 17-én négyen mutatkoznak be a hajdani ösztöndíjasok közül a művelődési központ konferenciatermében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!